![]() |
Msn Listenizdeki Online Rekoru |
hey maşşllh :) |
aytekin sen ne yaptın böyle :D küsmüyolar mı sana benle neden konuşmuyorsun diye :D hem bu rekor ne zaman kırıldı..benim msn de var mı aralarında :D |
ewt sende varsın ama altlarda yaa paso meşgule alıom:Drekor bugün kırıldı:) |
abi kız var sa sölede boş kalmasınlarrr |
wayy maşallah hakkaten rekor benim için:D |
Alıntı:
|
hll sana... |
ohaaaaaaaaa ne yaptın sen yaw :D:D:D |
o ne öle yaaaa maşallah.... allah arttırsın ne diiiim :D |
bende tam 96 kisi :D :D Screenshot yapmadim ama yine olursa koyarim :D |
Pek bir Şey değiL :) Benım Msn Adresimde 624 Kişi var. Ve qunLuk Ortalama 75 Kişi ( bazen qeciyor ) onLine oLuyor. ( Not : Bu Msn Adresinde ki KişiLer. İşim qereqi Eklidir. Hostinq Satışı yaptıqım ıcın Bır coqu Musterılerımdır. ) |
Alıntı:
|
gece 1 de bu sayı 200 oluyo :D bu arada e postalara hiç bakmayın :( http://asli1903elif.sitemynet.com/my...erim/ads_z.jpg |
vayydishe sende arşiv genişmiş..neyse kendi kendini ele verdinn...ben artık bişe demiyorum...konuyu bölmiyeyim sende güzel rekor kırmışsın tbrkler... |
bişi değil arkadaşım kader utansın bi sevgilim yokki bende şu msn'i felan bırakim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
benimkisi 47 ... |
bikere 65 i bulmuştu ama genelde 45-55 arası oluyor işte.. |
Alıntı:
|
helal olsun kardeşim:) |
heyyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh |
helallllllllllllllllllllll helal demekten başka bi şey diyemiyorummmmmm |
maşallah ya |
hey maşallah yawww bu nedir buldugnu ekledinizmi ne yaptınız:):) |
az olsun öz olsun... |
Alıntı:
aynen nerde cokluk orda...:D |
Tebrikler.ne Diyelim.allah Arttirsin............... |
aytek aydın ve krancjarı neden engelledin.. :D:D:D puhahah bune olm yaaa..... :D |
vay Be Bak şunalara 50 Lerden 100 Lerden Bahsediliyo.msn Imde Zaten Toplasan 50 Kişi Var Ona Ramen Açtiğimda Bile çevrimdişi Bağlaniyorum.insan Gün Boyunca Evde Oturursa Tabii Idare Edebilir Onca Kişiyi.abi Benden Uzak Olsun Böyle şeyler. |
Vallahi benim msnde toplam kişi sayısı kadar sizin online sayınız Allah arttırsın ne diyek |
aslinda okadar abartilcak bir rakamda degil |
1 kişi. |
36 kisi cogunla konusmuyorum zaten öylesine ekli... |
1 kişi. kalbimizin listesine eklemişiz da. .................................................. .................................................. ............. |
|
bnm de 29 daha fazla olacak gececem aytek seni ama zor :D |
kendini saymassan 28 Fatih :) |
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/%C4garen/Skrivbord/desktop.bmp[/IMG] |
Türkiye`de Saat: 02:34 . |