|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
10-05-2014, 11:25 | #1 | ||
Moderator Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 |
PTT 1. Lig Play-Off grubuna son sıradan giren Mersin İdmanyurdu, yarı finalin ilk maçında Orduspor’u 2-1 yendi, rövanş için avantaj sağladı. Orduspor, PTT 1. Lig’in normal sezonunda Süper Lig’i son 4 haftada elinin tersiyle itmi, ikinciliği altın tepside Balıkesirspor’a sunmuştu. Mersin ise iyi başladığı ligin ikinci yarısında adeta havlu attı. Ancak yine de ilk 6 arasına girdi. Play-Off’ta ev sahibinin şansı, bu tip baskıları kaldıracak Yılmaz Vural gibi bir hocaları, Ali Tandoğan, Ben Yahia, Landel ve Mehmet Yıldız gibi futbolcularının olmasıydı. Mütevazı kadrosu ile ligde çok iyi iler yapan Orduspor maça golle başladı. Eren ceza sahası dışından düzgün şutla takımını öne geçirdi: 0-1. Bu dakikadan itibaren Orduspor’un farka koşacağını düşünenler yanıldı. Mersin önce rakibinin hızını kesti, ilk yarının sonunda da aradığı beraberlik golünü buldu. Son söz Ben Yahia’dan 43’te Ali Tandoğan ortaladı. Kaleciye giden topu Volkan uzaklaştırmak istedi. Mehmet Yıldız, boşalan kaleye düzgün vurdu: 1-1. İkinci yarıya yine Ordu hızlı başladı. Ancak 69’da Güven’in sağ çaprazdan kaleye göndermek istediği top, Ben Yahia’ya pas oldu. Sol çaprazda topla buluan Ben Yahia, takımını umulmadık anda 2-1 öne geçirdi. Gol sonrası tansiyon yükseldi. Saha karıştı, hakem Serkan Çınar çıkardığı 4 kartla tansiyonu düşürdü. 87’de Landel, takımı adına mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Mersin evindeki maçı kazanırken, şimdi gözler 13 Mayıs’ta Ordu’da oynanacak rövanşa çevrildi. Maçın adamı Mehmet Yıldız Mersin’in forveti tecrübesini bu önemli maçta konuşturdu. Attığı golün yanı sıra futboluyla galibiyette rol oynadı. Kırılma anı Dakika 87: Landel öyle birpozisyon harcadı ki Orduspor, belki de final şansını tepti. Gol olsa Mor-Beyazlılar avantajlı dönecekti. Hüseyin Sakarya STAT: Mersin HAKEMLER: Serkan Çınar, Cemal Bingül, Engin Erdem MERSİN İDMANYURDU: Behram 6 Ali Tandoğan 7, (Dk.81 Emrah Bozkurt ?), Anıl 6, Efe 6, Mitrovic 7 Güven 8, Mahmut 7, Murat Ceylan 7, Berkan, (Dk.90+1 İ.Perich), Ben Yahia 8, Nduka 6 Mehmet Yıldız 8 ORDUSPOR: Alişan 7 Erkan 6, Volkan 6, Soro 6, Ferhat 5 Emre Aygün 6, (Dk.90+1 Adem ?), Landel 7, Salih 6, Anıl 7, (Dk.90+6 Reha ?), Eren 6, (Dk.81 Ufukhan ?) Subasic 5 GOLLER: Eren (Dk.2) (Orduspor), Mehmet Yıldız (Dk.43), Ben Yahia (Dk.69) (Mersin İ.Y.) SARI: Volkan, Nduka, Mehmet Yıldız, Ben Yahia (Mersin İ.Y.), Murat Ceylan, Salih, Landel, Erkan (Orduspor) Fanatik
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |