![]() |
Sergen Eskişehir'de mi??? Eski Beşiktaşlı, milli futbolcu Sergen Yalçın, Eskişehirspor ile prensipte anlaştı. Türk Telekom Lig A bu sezon çıkışa geçmek isteyen Eskişehirspor eski Beşiktaşlı, milli futbolcu Sergen Yalçın ile prensipte anlaştığı öğrenildi. 22 Temmuz seçimlerinde Eskişehir'den milletvekile adayı gösterilmesi ile birlikte Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın desteğini arkasına alan Eskişehirspor, güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Sakaryaspor'dan kaleci Cenk, Diyarbakırspor'dan Serkan Özdemir ile prensipte anlaşan Eskişehirspor'un, önceki günde İstanbul'da eski Beşiktaş'lı milli futbolcu Sergen Yalçın ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Uzun süren görüşmenin ardından Eskişehirsporlu yöneticilerin Sergen ile el sıkışarak prensipte anlaştıkları kaydedildi. Sergen'le her konuda anlaşan Eskişehirspor'un önümüzdeki günlerde tecrübeli futbolcu ile bir anlaşma imzalayacağı bildirildi. Daha önce kadrosunu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Serdar, Ömer ve Sezgin, Mardinspor'dan Evren, Galatasaray'dan Erkan ve son olarak Gençlerbirliği Oftaş'tan Doğa Kaya'yı renklerine bağlayan Eskişepirspor'un, Trabzonspor'dan Cem Demir, Diyarbakırspor'dan Ersin ve Beşiktaş'tan İbrahim Kaş'la görüşme içerisinde olduğu belirtildi. Ligtv.com ----------------------------------------------------------------- Yalan hikayesine döndü artık Sergen Abimizde bi kulüp bulsada... |
sekerspordan sonra şaşırmam:) |
inşaallah, beşiktaş'a gelmesin de...:biggrin: |
düşürsün kendini iyice aferin ya daha fazla küçülmeden bıraksın ya bence |
resil oldun iyice |
Eskişehirspor Sergen ile anlaştı! Eskişehirspor Sergen ile anlaştı! Türk Telekom Lig A takımlarından Eskişehirspor'un Başkanı Nebi Hatipoğlu, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın girişimiyle Sergen Yalçın ile anlaştıklarını söyledi. Hatipoğlu, Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, iç transferde istedikleri oyuncularla anlaştıklarını belirterek, oyuncuların kampta bulunduklarını kaydetti. Dış transferde de başarılı bir politika yönettiklerini ifade eden Hatipoğlu, şöyle konuştu: ''Dış transferde 10 oyuncuyla anlaştık. Teknik direktörümüzün isteği doğrultusunda Sadak isimli bir Makedon oyuncu aldık. O da Türk vatandaşı olacak. Şu anda kampta 27 oyuncumuz bulunuyor. Takıma bir 10 numara gerekiyordu. Maliye Bakanı Kemal Unakıtan tesislerimizi ziyareti sırasında (ben Beşiktaşlıyım, size Sergen Yalçın'ı getiriyim mi) dedi. Ben (Sergen gelmez) dedim. Maliye bakanımız kendisini aradı. Bakan Unakıtan'ın girişimiyle Sergen Yalçın ile anlaştık. Sergen, önümüzdeki sezon Siyah-kırmızılı formayı giyecek. Sergen ile 8 Temmuzda Atatürk Stadı'nda taraftarımızın önünde 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalayacağız. Bütün taraftarımızı o gün stada bekliyoruz.'' Hatipoğlu, Süper Lig takımlarından birinde oynayan bir forvetle de anlaşma aşamasında olduklarını sözlerine ekledi. 06.07.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : AA |
yazık eskişehir'e:biggrin:... |
hahh bulmuss takımınıı bakk ordaa ıs yaparr. |
Bir yıldızı daha kaçırdık elimizden Sergen Yalçın Eskişehirspor`da Lig A takımlarından Eskişehirspor'un Başkanı Nebi Hatipoğlu, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın girişimiyle Sergen Yalçın ile anlaştıklarını söyledi. 06.07.2007 http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...sergenn280.jpg Türk Telekom Lig A takımlarından Eskişehirspor’un Başkanı Nebi Hatipoğlu, "Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ı girişimiyle Sergen Yalçın ile anlaştıklarını söyledi. Hatipoğlu, Takıma bir 10 numara gerekiyordu. Maliye Bakanı Kemal Unakıtan tesislerimizi ziyareti sırasında (ben Beşiktaşlıyım, size Sergen Yalçın’ı getiriyim mi) dedi. Ben (Sergen gelmez) dedim. Maliye bakanımız kendisini aradı. Bakan Unakıtan’ın girişimiyle Sergen Yalçın ile anlaştık. Sergen, önümüzdeki sezon Siyah-kırmızılı formayı giyecek. Sergen ile 8 Temmuzda Atatürk Stadı’nda taraftarımızın önünde 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalayacağız. Bütün taraftarımızı o gün stada bekliyoruz." Açıklamasını yaptı. |
vay beaaa ne yildiz mISSS |
sergeni mi elimizden kaçırdık? :) hala geri dönsün diyenler mi var aramızda |
Ya Bırakın Sergenmiş Peh O Anca Takımı Sabote Eder İç Karışıklık Yaratır Milleti Birbirine Düşürür Yanına 3-4 Yandaşını Alır Diğerlerinin Üstüne Salar Antremana Geç Katılır.. vs vs.. Daha Sayıyım Mı ? Yararından Çok Zararı Olur Gecti Artık Eski Sergen Değil Gerci Eskidende Sorunlu Bi Futbolcuydu.. He Bi Kaç Maç Piyasaya Cıkar Gerisinde Yatar.. Sergen Devri Kapandı Artık Önümüze Bakalım... |
Eskişehirspora Gecmiş Olsun Dileklerimi Gönderiyorum... |
yazık..böyle bi yetenek... hayrlısı olsn... |
karakteri özürlü bir çocukla resim çektirmeye bile naz yapacak kadar berbat olan bir adamı buralara konu yapmayın.dünyaları o yaratmış(haşa). |
Sergen insallah bir tek direktör , yada manager olur BJK'da . |
nasıl yaaa kaçırdıımız yıldız sergen mi :s: ya emekelerine laf edilmes ilerde teknk adam olursa başımızın üsrütnde yeri var ama yıldız kaçtı gibi bi haber ... çok komik oluyo bnce |
Hayırlı olsun, Beşiktaş' a dönmesi hem ona hem Beşiktaş' a zarar verirdi bence. Sergen zaten tarihe yazıldı taraftarın kalbinde yeri ayrı. En güzeli öyle kalması. |
kacırdıgımız yıldız sergenmiymiş : ))) |
:fight: |
kaçırdıgımız iii olmuş |
ben de uleyn kimi kaçırdık diye bakıyorum ya...:D |
Alıntı:
Yani bi dünya parayı büyük ihtimalle yedek kalacak bir oyuncuya vereceğiz. Her maç Delgado yorulunca 15 - 20 dk oynayacak bir forvet arkası oyuncu lazımsa açıkcası ben Rico ile Sergen arasında aldığı para hariç pek fark göremiyorum (Sergen boş mukaveleye imza atacaktı.) Ha bi de biri Brezilyalı biri Türk. "EE Delgado sakatlanırsa veya cezalı olursa Sergen 90 dakikayı çıkarabilirmiydi?" diye sorarsanız o zaman bende maça İbrahim akınla veya Burak yılmazla başlanır yine Sergen 70 de girer derdim. |
Zaten Cordoba da Deportivo Cali'ye transfer olmuş, bu durumda onuda kaçırmış oluyoruz, Zidane da futbolu bıraktı (O da kaçmış oldu), Torres de Liverpool a gidince etrafta alacak yıldız kalmadı. Giden gitsin de bizi kalanlar ilgilendirir...Ne işimiz var Sergenle. Sergen in yerine İbrahim akın, Aydın gibi gençler biraz daha fazla şans bulabilirler. Sergen in gelmesi kazanç değil kayıptır.. |
Alıntı:
|
Valla siz kimlere yıldız diyorsunuz peki?Cristinvalamı,fayeyemi,yepesmi,assuncaomu,gra nvaldmı,andersonmu ve daha sayamadığım busene gündemimize gelen futbolcularamı?Belkide busene gündemimize gelen en büyük yıldız sergendir benim için.Oynayıp oynamaması farklı görüşleri ortaya atabilir.Ama ben ondan bahsetmiyorum.Örneğin makelele de çok büyük bir yıldız ama bize gelseydi 34 yaşında neler verebilirdi bize. |
Alıntı:
bu saatten sonra beşiktaşa gelse zarar baska bişey vermez |
geri dönmesini isteyen varmıydı acaba ? |
baktım başlığa merak ettim kim bu yıldız diye.meğer sergenmiş:) |
Ben açıkcası Delgado ile Rico dan biri oynayacaksa, yani taktik icabı birinin oynaması gerekiyorsa ki öyle olacak gibi Sergenin yedekte beklemesini isterdim |
ya sergen gençlere at yarışı öğretmekten gece kulubune götürmekten başka bişey yapmıyor keşke bişeyler yapabilse ama artık gücü bitti futbolu bıraksın ayda bize futbol oynamaya gelmesin bu takımda sergen oynayamaz büyük topçuydu ama kendisini harcadı |
Alıntı:
|
iyikide kacirmisiz :D |
Diyosunki makelele deneyim verir.Yaa Allahaşkına bir futbolcuya sadece deneyim vermesi için 4 milyon euro verilirmi peki???Zaten bütçemiz kısıtlı birde onu sokağamı atalım.Sergene kaç para verecektin.Enfazla 1 milyon euro.Onuda maç başına yapardın olur biterdi.Ama kabul etmezse kendi bileceği iş derdin kapatırdın olayı. |
wayy bew abicim beaa...Sergen gibi adam gecen sene bizde olsaydıı şampıondukk yaaa...Oynmasa da klubede dursa bile takımı motive etmesi yeterdiii......Neyse artıkk es es te başarılı olup inşaallah super lige donersinnn... |
en azından memleketime gttii.. |
Sergen 2 sezon önce bizdeydi de neden ilk 2 ye bile giremedik. Sergen o kadar üst düzey oyuncuydu da neden şekerspor 2A ya çıkamadı. Sergen in artık ayakları değil çenesi çalışıyor ve göreceksiniz Eskişehirdende de kovulacak.... |
sergene es es de basarılar gelmemesi daha ii olur |
Yahu tamam iyi hoş da Sergen eski Sergen değil ki. Şeker'de play-off maçlarını izledim. O eski halinden eser yok şimdi. İlerde teknik bi konuda gelsin bence. |
sergen olmaz bu saatten snra takımın çıkarları dğrultusunda düşünün artık beşiktaşımız ii ilerliyor yalnız biz tutturduk yıldız da yıldız boşkoyun arkadaşlar biz beşiktaşlıyız ya ruhumuz yeter |
| Türkiye`de Saat: 02:21 . |