![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | 32 yaşında , geçmişte rico paşayı yumruklayan , küme düşen real betiste oynayan bi ve eski febeli adam için necip harcanacaksa demekki ben futbolu bilmiyormuşum arkadaş... evet çok faydalı olabilir ama necip kazanmak daha önemli... necip bjknin 15 yılı demektir...
__________________ BEN ZARKOYUM !!! HAKSIZ YERE 2 YIL SÜREYLE BANLAYANLARA DÜŞMEZ BEŞİKTAŞ SEVGİM.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu adamı kabullenmemiz imkansız.! Yazıklar olsun yönetim. Eğer alırsan bu adamı.! | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | arkadaslar basarılı olmak istiyorsak geniş bir kadromuz olmak zorunda 60 maçı ernstle ve neciple çıkaramayız.adam hem türk hem tecrübeli,kenarda oturtsan niye demez ligi tanıyor bunlar artı özellikler .finkinde yabancı kontenjanından dolayı gideceigini düşünürsek yerli olarak en iyi adam budur .şuursuz orta saha ugur incemanı oynatalım isterseniz ne dersiniz? | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | rico'ya yaptığını kimse tasvip etmiyor, ona bakarsanız zapo da taraftara hareketini çekti ama geçen hafta stad zapo die bağırıodu, bakıyorum da o hareketi çabuk unutmuşsunuz. bence uğur inceman oynayacağına aurelio oynasın, sağa sola deli gibi koşuyo.. hem dioruz ki uefa da final hem de kadroda alternatif olmasına itiraz ediyoruz .. necip zaten her türlü oynar bu takımda, bir de kimsenin yeri garanti değil, eğer Allah nasiip eder de avrupada uzun yol alırsak sadece ernst ve necip ile gitmez, bunun sakatlığı var cezası var, fink'in bu adamdan hiç bi artısı yok en azından türk statüsünde oynuyor bu adam bence çok akıllıca bi transfer çünkü hem uğur inceman'dan kurtulacaz hem de fink'i gönderip yabancı kontenjanı açılacak
__________________ ![]() Konu vrossi_kartalizma tarafından (24-08-2010 Saat 08:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben bu transfere olumlu yaklaşıyorum.3 kulvarda koşarken sakatlık yorgunluk olacağından kadroyu kaliteli adamlarla geniş tutmak herzaman avantajdır.Aurllo'da Türk statüsünde oynayacağından bence yerinde bir transfer
__________________ No one lives forever | ||
| | |
| | #7 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gerkli ve yerinde bir transfer hem yerli statüsünde hemde uzun bir maratonda olacağımızı düşündüğümüzde istisnanız çok iyi bir isim..Necip konusunda ki endişelerede katılmıyorum aurelio necipin yedeği olarak transfer olmuş bir isimdir ve necip formayı kesinlikle vermeyecektir sakatlık,yorgunluk ve ceza durumları haricinde..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #9 | |||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum ve kesinlikle yerinde bir transfer. Amacımız sadece Süper lig ise Necip ve Ernst yeterli ama diğer kupalarıda kaldırmaksa bir alternatife daha ihtiyaç var | |||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu devşirme geçmişte yaşanılan olay unutulup bu takıma alınırsa kendi şahsi protesto hakkımı kullanıp kendimede en büyük cezalardan birini verip almak istediğim kombineyi almıyorum,bu sezonki hiç bir maça gelmiyorum.Çünkü kombine veya bilet alıp o devşirmeye yardımda bulunmak istemiyorum.Ayrıca forumda yazılan Ali Tandoğan ve Zapo olaylarının o devşirmenin yaptığı kalleşlik ile uzaktan yakından alakası yok çünkü o iki olay maç içinde yaşanmışken o devşirme köpeğin yatığı olay BJK futbolcusuna arkadan iki kişi gelip saldırıp malum futbolcumuzu yerlerde sürükleyip tekmeleyip ellerini kollarını sallayark en güvennli stad denilen yerden AZİZ YILDIRIM'IN izniyle çıkmışlardır.BEN BU KÖPEKLİĞİ UNATAMIYORUM KARDEŞİM SİZ UNUTUN ŞAK ŞAK YAPIN BEN UNUTMUYORUM.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |