|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Taraftarın Sesi Beşiktaş taraftarının sesi burada yükseliyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
19-10-2010, 15:45 | #1 | ||
gurbetci kartal Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 24 |
yani en sevmedigim seylerden birisi bu mazeret uretme meselesi bilen bilir ama dikkatimi cekti artik iyice her avrupa macindan sonra zor bir deplasman maci sans eserimi yani csk ile oynadik donduk fenerle rapidle oynadik donduk trabzonla portoyla oynayacaz doncez kayseriyle gece gunduz fal acsan denk gelmeyecek bir sekilde oluyor maclarimiz hayirlisi bakalim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
|
19-10-2010, 19:27 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | her yönden sansiz bir takimiz
__________________ | ||
19-10-2010, 20:04 | #4 | ||
Savaşçı Kartal Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 47 | Şansızlık bence ama bununda altında kalkıp birşeyler aranmamalı..
__________________ Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
19-10-2010, 20:29 | #5 | ||
ÇUKUROVA KARTALI Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 63 | Bence geçerli bir mazeret. Aynı zamanda deplasman olması da bu mazeretin geçerlilik payını arttırıyor | ||
19-10-2010, 22:40 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 35 | Bence de şanssız bir fikstür ile oynuyoruz..kimseyi de suçlamamak lazım...en az hasarla geçersek ya da Porto dan 1 puan alırsak diğer avrupa maçlarından 3 puan bize yeter ki bu da lige ağırlık vermemizi sağlar..ne olursa olsun Beşiktaş iki kulvarda da elinden geleni yapıyor..yendi ,yenildi ama hep pozitif oynadı hep iştahlı oynadı..çok şanssız sakatlıklar yaşıyor..öyle iki adamından yoksun kaldı ki bırakın beşiktaşı ;dünyada kaç tane Quaresma ve Gutı var ?..ben ;Onur,Necip,İsmail,Cenk ve Rıdvan 'ın aynı anda oynayacağı günü bekliyorum ...çok da uzak değil gibi geliyor bana...
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
19-10-2010, 23:23 | #7 | ||
A S T U T E Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 29 | hayret maçımızı pazartesiye almışlar kıyamet kopacak galiba :S
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |