Alıntı:
havali_cocuk´isimli üyeden Alıntı
Tüm fenerlilere herşey mal olunur.. Çünkü hepsi aynı düz mantık, bunların yaptığı bir değil iki değil.. Rıza Hoca'ya açtıkları pankartıda biliyorsun..
Ayrıca dediğim gibi en yakın fenerli arkadaşına bak onların konuşmaları bile hep aynı ağır tahrik... Arkadaşın dediği gibi %70 biz topla oynuyoruz, bütün basın feneri %70'e çıkartıyor..
Paok ile kardeş kulüp lafından da rahatsızlık duymuyorum.. Paok'ta olur, Barcelona'da olur, Boca Juniors'ta olur.. Dediğin gibi ismi üstünde.. Dünyada bir sürü şehrin kardeş şehiri varsa, bunu kulüp bazındada kardeş kulübü olması kadar gayet normal.. Ayrıca ben demiyorum ki, her maçta paok pankartı açarım diye, febeyi avrupadan eleyen takım paoktu.. Haaa şunu bir köşeye not yaz, bizim avrupada ilk kaybedeciğimiz maçta (inşallah olmaz) gidipte o takımın pankartını açmazlarsa, bayrağını sallamazlarsa ve lehlerine tezahurat yapmazsa BEN BURDAYIM güzel kardeşim  |
fikrine saygı duyuyorum ama asla pkk bayrağı açan bir grupla yada dinimi aşağılayıcı şeyler yapan bir grupla asla ve kat'a kardeş olamam olanıda yadırgarım.fenerliler de çıkıp rıza hocaya açılan pankart bir grubun yapmış olduğu birşeydir der geçer başka birgün çıkar başka bişey yaparlar onuda o grup yapmış derler. yapılacak şey var yapılıcak şey var bunların yapmış olduğu şey kabul edilecek sineye çekilecek bişey değil. burda söz konusu fener yada gs değil benim ülkem ve dinim