![]() |
en unutulmazı inönüdeki cem papilalı samsun maçıdır bence.. |
hepsının yerı ayrıdır ama barca macı chelsea macı bıde kadıkoydekı 3-4luk mac bı baska sankı |
90 da ki 1-5 lik fb ve 92 de ki 4-3 lük g.s maçları beşiktaş lılığım da çağ atladığım maçlardır :) hepsi çok değerliydi. emeğine sağlık dostum |
barca maçının yeri benim için ayrıdır doğum günümde beşiktaşım bana verilebilecek en güzel hediyeyi verdi ben barca maçı diyorum ama tabii ki arkadaşların saydığı bütün maçlar sevinç sarhoşu olmamızı sağlayan maçlardır. |
Valencia'ya Yenildiğimiz Maçı Unutamıyorum Ve Barca'yı İnönüye Gömdüğümüz Maçı.. |
FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ: 3-4 Mükemmel bir maçtı gerçekten..... |
15.10.1989 BEŞİKTAŞ – ADANA DEMİRSPOR : 10-0 19.09.2000 / BEŞİKTAŞ-BARCELONA: 3-0 17.04.2005 / FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ: 3-4 [Bide Chelsea Maçı] |
samsun maçını utumayız tabi 3_4 kadıköy hatıraasınıda |
senesini hatırlayamadım ama sergenin 90. dakida doksana asıp rüştüyü direğe yapıştırdığı bi fb maçı vardı kadıköyde ne koymuştu... |
vayyy beeeee helal olsun ne diyelim işte beşiktaş bu |
saol paylaşım için 3-4 lük maç apayrı |
1 - 2 - 3 Gol yetmez 5 - 6 - 7 olsun Metin Ali Feyyaz Atsın Beşiktaşım Şampiyon olsun |
bence son grurumuz liverpool-beşiktaş maçıı daha çok taraftar grurumuzzz :D |
teşekkürler paylaşım için |
TÜM FB ZAFERLERİ BENİM İÇİN UNUTULMAZ TABİ Kİ KADIKÖY DEKİ 1-2 VE 3-4 LÜK MAÇLAR IN YERİ APAYRI AVRUPA DA BARCA CHELSEA LIVERPOOL MAÇLARI VE ELENDİĞİMİZ İÇERDEKİ 1-2 LİK LAZIO MAÇI AMBİANS OLARAK MUHTEŞEMDİ. |
unutan ne olsun |
8-0 unutulmuycak tek maç 100 sene sonra bile... |
eyw. güzel paylaşım |
Nerde eski besiktas ama fazla uzak degil beklenen besiktas erturul hocayla saglam geliyoruz... |
bakın beşiktaş 8-0 yenilmiş olabilir liverpool a vede liverpoolun en önemli maçında ama beşiktaşın bir desteği hiçbir takımda yok taraftar ama biz o 8-0 lık skoru hala oyunculara kaçılarsakişimiz zor bunu herkes bilsin tam destek olmazlıyız |
marsilyayıda ekleyim canlarım benim :):) |
Tarih tekerrür eder inşallah bizim için.. Yendiğimiz maçları yeniden yaşamamız yakındır.. Tşkler güzel bi yazı bütünlüğü olmuş..Unutulmaz hiçbir Bjk maçı...!! |
100. yıl pastasının kesildiği beşiktaş - göztepe maçını unutamıyorum. bileti hala saklıyorum :D |
Unutulmaz Maçlar unutulmaz maçlar 23,03,1941 beşiktaş-fenerbahçe 7-1 11,08,1974 beşiktaş-fenerbahçe 5-4 15,10,1989 beşiktaş-adana ds. 10-0 06,01,1990 fenerbahçe-beşiktaş 1-5 20,10,1993 beşiktaş-trabzon 7-1 19,09,2000 beşiktaş-barcelona 3-0 01,10,2003 chelsea-beşiktaş 0-2 17,04,2005 fenerbahçe-beşiktaş 3-4 |
http://www.ezikfb.com/haberrsm/manset_3-4.jpg Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan derbiyi, 15 dakika kalede oynayan Pancu'yla Beşiktaş, 4-3 kazandı ve Kadıköy'de tarih yazdı. en güzeli bu bence hehuhe |
chelsea maçını unutamam |
bence kadıköydeki 4 3 lük maç en güzeli. ulan o zaman az daha kalpten gidiyodum hayatımın maçı bunu ilerde çocuklarıma ve torunlarıma hep anlatıcam allah kısmet ederse;)) |
Bendeee ... |
Alıntı:
|
benim unutamadigim maclar bunlar 19,09,2000 beşiktaş-barcelona 3-0 01,10,2003 chelsea-beşiktaş 0-2 17,04,2005 fenerbahçe-beşiktaş 3-4 bide tabiki liverpool maci |
nice başarılara |
chelsea-beşiktaş:0-2 fenerbahçe-beşiktaş:3-4 unutamıyorumm liverpool'u da unutamıyozz:D:D |
bende eski maclari merak ediyorum. ama sanirim 80 yillarin sonuydu bir bursa maci vardi cok aglatmisti beni. pehh hey gidi günler heyy,fener maclarini okadar cok aklimda tutmam genellikle maci aldigimizdan,arada reklamlarida izliyoz hani :) |
kendimi yaslanmis hissediyorum yahu |
çok güzel olmuş god of war |
ne maçlar beee |
şu eziklere fark atmanın tadı çok başka be:):):) |
ahah züpper maçlarr yaa :) farklaraa bakk:D |
allah fenerin bel. versin |
unutamayacaqim tek mac "KadınKöy Destanı" dır !.. |
Türkiye`de Saat: 00:10 . |