![]() |
ellerine sağlık güzel çalışma. |
ama unutamdaığım bir mac var ki istanbulda ki malmö macıdır....ilkokulda okuduğum donemde radyodan dinlediğim macı 2-2 olunca radyoyu kırmıstım...herşeye rağmen .....iyiki varsın beşiktaşım... |
Teşekkürler nerde o günler be çok özlüycez çooook |
onnumara olmuş ellerine sağlık |
3 maçımız unutulmaz Barcelona'yı İstanbul'da 3-0 yendiğimiz maç 10 kişi kalıp deplasmanda Chelsea'yi 2-0 yendiğimiz maç ve tabiki 2-1 lik Liverpool galibiyeti |
bacelonayı 3-0 yendiğimiz maç.. chelseayi 2-0 yendiğimiz maç fenerbahçeyi saracoğlunda 4-3 yendiğimiz maç ve her ne kadar yenilmiş olsakda 100. yılımızda gençlerbirliğiyle kupada oynadığımız 4-3 lük maçı unutamam... |
sağol kardeş güzel paylaşım olmuş |
maçlarımızın hepsi unutulmaz |
saol süper:D |
ellerine sağlık...helal olsun sana be :D |
Teşekkürler.Güzel çalışma. |
:deal: Alıntı:
|
barca 3-0 chealse 2-0 fb 4-3 bunlar asla unutulmaz :) |
kadikoy 4-3 bi yana hepsi bi,yana bence tekrarı izledikce bile hala korayın golune goll die bagrrm |
Alıntı:
|
yaşamış gibi oldum yeniden teşekkürler.. 4-3 kazandığımız gs maçının heyecanını o çocuk halimle hatırladım yeniden :) |
Bari edit yapsın modlar rica ediyorum.Besbelli alıntı yapıp belirtmemiş.Bu düpedüz hırsızlık. |
abi türkiye kupasında 4-3 gençlerbirliğine yenildiğimiz macı ben hıc unutmadım :D ne mactı o öyle ya İlhan Hat-Trick yapmıstı ... |
Gençlerbirliği maçının videosu varsa verebillirmisiniz arkadaşlar |
bence en çok hoşuma giden kadıköy hatırası 3-4 |
evet güzel bir nostalji olmuş hepsi çok güzel maçlardı kahretsinki bu maçlarımız mazimizde yer alıyor günümüzde böyle güzel başarılara hasret kaldık sen kara kartalsın şanlı beşiktaşım biliyorum ama bir anka kuşu gibi küllerinden doğup tekrar o zafer dolu günlere uçur bizleri... |
Türkiye`de Saat: 05:39 . |