![]() |
tarihimizn belgeselleri var kanalımızda ordan izleyerek yorum yaparsak daha iyi olur mesela bir bir baba gündüzün yaptıklarını kaçımız biliyoruz daha doğrusu takmımızda kaç tane teknik direktör gördük.açıkçası ben daumun şampiyon ettiği kadroyu hayal meyal hatırlıyorum.ordan öncesi yaşımın gereği yok ama ordan bugüne bir seçim yapmam gerekirse tabi ki luce.ne ertuğrulda ki ne tigana daki kadro onda vardı.onun toplamında ödediği bedelle şimdi bir futolcu alıyoruz.keşke tekrar beşiktaşı çalıştırsa |
lucesku tabiki |
lucescu,efsane resmen..bi daha az buçuk hatırladığım kadarıyla gordon milne(tabi 2.seferinde tüm efsanesini batırdı adam...) |
Alıntı:
|
gordon milne ve luce |
en başarısızı çalımbay ve bosge çalımbayın teknikdirektörlük yapacak karizması yok şu an ertuğrul sağlamı kıskanan hatta başarısızlığını isteyen tarzda yorumları var gibi geliyor kendi dönemindeki başarısızlığının sebebini yonetim olarak gostermeside bu takımın başına asla geçemeyeceğinin bir göstergesi..... |
Arkadaşlar,başarı sadece teknik adama bağlı bir şey değil dir.Onun için kimin döneminde şampiyon olunduysa iyi hoca o dur demek yanlış olur. İyi teknik direktörlük başka birşey dir.. Bana göre eniyi teknik direktörümüz öncelikle John Benjamin Toschack sonra Mircea Lucescu idi..Sabredilirse Ertuğrul Sağlam da o standartta bir hoca olacaktır bence..onun için Ertuğrul hocaya destek olaım.. |
GORDON MILNE Tek geçerim . |
LUCESCU,,,,,,,, |
lucescu |
Türkiye`de Saat: 19:34 . |