![]() |
beşiktaşın şu ana kadar ki en iyi teknik adamı kimdir?? beşiktaşı birr çook teknik adam yönetti tigana rıza çalımbay del baskü en sonda ertuğrul sağlam sizce şu ana kadar beşiktaşı en iyi yönetmiş teknik adam kimdir cevaplarınızı bekliyorum |
aklımdan ilk geçen LUCESCU oldu valla |
kalsaydı bosque olurdu diyorum ama ertuğrul hocamı söyleyemeden geçemem inş. uzun yıllar bu takımda kalcak ve başarılara imzasını atacak :D |
Bence gordon mılne |
beni aklıma direk daum geldi. |
gordon milne |
Alıntı:
|
kesinlikle luce |
lucescu... |
tabiiki luceskuu |
direk LUCESCU derim.. ama kalsaydı Delboske.. |
bence gordon milne ama böyle giderse insallah Ertugrul Saglam ismini Besiktas tarihine altin harflerle yazdiracak.... |
gordon tabikide....tartışılmaz bile... |
Vallah ben 85 dogumluyum, gordon milne li yillarin cok basarili oldugunu herkes biliyoruz ama benim takip ettigim kadariyla: 10 puan Lucescu 9 puan Rasim Kara 8 puan Daum Bu ara ertugrul saglam cok basarili olacaktir!!! sonuna kadar ertugrul saglam!! |
luce ama saglamda cok basarılı olacak |
lucescu en iyisiydi |
bence gordon milne ve lucescu tabi ertuğrul hocam da inşallah çok iyi olacak |
tecrübesiyle lucescu tabiki .. ama ertuğrul sğlmda 2-3 sene sonra cok iyi bir teknik adam olucak şuan biraz aacemi.. |
lucescu... |
Kesinlikle Lucescu |
lucescu... |
Alıntı:
|
luceskuu |
luceskuu tabiii |
lucescuuu |
gordon milne ve lucescu |
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF |
lucescu |
HER ZAMAN LUCE... HALA NİYE GÖNDERİLDİGİNİ ANLAMIYORUM! |
Milne ve luce derim. Evet diğerleri zamanında da başarılar elde edildi ama ben uzun vadeli başarıdan bahsediyorsak istikrara bakarım. |
tek gercek lucecu :) |
arkadaşlar allah için sizde gordon milne zamanını unutmayın lucesvu kötü yönetmedi ama gordon zamanındada bjk nler yaptı hatırlayalım |
Ertuğrul Sağlam olacak inşallah:) |
LUceScU ilk gelen sonra toshack geldi ve ertugrul.. |
tabi ki de bana ve bir çok futbol otoritesine göre oyunu en dünya üzerinde en iyi okuyan teknik direktör yani mircea lucescu...ama sağlam hocamızın sonuna kadar arkasında sağlamız!!! |
LUCESCU... |
Lucescu tabii ki |
en başarılı sorulduğu için efsane dönemin yaratıcısı Gordon milne. ama en çok luceyi sevdim. |
gordon mile |
lucescu |
Türkiye`de Saat: 16:11 . |