![]() |
luce tabıkı |
bncede luce..ertuğrul hocada unutulmazlara imza atcak umarım |
gordon milne... |
valla herkesin lucescu demesi çok normal milneyi hatırlayan forumda çok az kişi var sanırsam :D :D :D |
lucescu |
luce |
luce luse luce |
Mircea Lucescu! |
sanırım luce ;) |
ertugrul hoca |
lucescu.. ertuğrul sağlam da unutulmazlar arasına girecek inşallah... |
ertugrul saglam |
annemın arkadası dıe demıorumm RIZA CALIMBAY:)nede olsa goruyoo bunları yaw |
İnşaLlah Ertuğrul Sağlam olur.. |
genellikle herkes lucascu ve ertuğrul sağlam diyor tmm onlar da güzel teknik adamlar ama tigana kalsaydı asıl oo dünya teknik adamı olucaktı(bence) |
LUCESCU ama ertugrul hoca da iyi :) diyorum ben |
kesinlikle lucescu inşallah seneye tekrar başımızda görürüz ertuğrulla bu iş çok zor... |
5 yılda 2 şerefli 2.lik, üstüste 3 şampiyonluk vs... tartışmasız GORDON MILNE |
gordon milne ve lucescu.. |
Gordon Milne & Lucescu ve son olarakta büyük hoca Ertuğrul Sağlam olacak |
KESSİNLİKLE ERTUĞRUL SAĞLAMM:adore: |
lucescu diyoruma.ama ertuğrul hocamızda iyi hakkını yememek lazım |
kesinlikle lucescudur insanlığıyla kişiliği ile teknik ve taktiksel anlamda hiç biri onun yerini tutamadılar ... |
şuanlık luce diyorum ama kalsaydı del bosque olabilirdi.. ki inş ertuğrul hocamız hepsinden iyi olur ve kendisinle yıllarca şampiyonluk yaşarız.. |
çingeneyi tek geçerim only lucescu |
inşallah ertuğrul hoca olur.. |
LUCESCU bencede |
bence lucescu |
86 dan öncesini bilmem... Ama ondan sonra en mükemmel futbol LUCESCU ile oynandı... |
yok ben... tabiki luce kendimi şanslı sayıyorum gordon milne donemini pek bilmem bebeydim ozamnlar gerci babam der çok iyimiş:D ama luce dönemi benm ortaokul yıllarıma denk gelior. her derbi sonrası milletle dalga gecerdim bana bunları yaşattı için mutluyum:D |
derbiyi nası alırız zor olacak ama bu hafta hem maçı alacaz hemde lider olacaz!!! |
gordon milne |
G.MİLNE YADA LUCESCU DAUM DA OLABİLİR |
lucescuuuuuuuuuuuu |
akLımdan iLk qecen Lucesku |
kesinlikle LUCESCU |
bencede lucescu |
Tartışmasız GORDON MILNE,çünkü; Gordon Milne, Galatasaray'a karşı averaj ile namaglûp kaybedilmiş şampiyonluklarda dahil 6 sezonda 3 lig şampiyonluğu, 12 kupa, 48 maç yenilmezlik, 10-0'lık Türk Futbol tarihine geçmiş bir gol rekoru kırarak Beşiktaş tarihine geçmiştir..... İngiliz teknik adam, siyah-beyazlı takımda 6,5 sezon görev yaparak, şimdiye dek Türkiye’de bir Birinci Lig takımını en uzun süre çalıştıran teknik direktör unvanını aldı. Beşiktaş, Milne yönetiminde 3 şampiyonluk yaşarken, 3 kez de ligi 2. sırada tamamladı. Dahası da olabilirdi.Neden olamadığını o dönemlerde faal hakemlik yapan İHSAN TÜRE Milliyet'te ki bir yazısında şöyle açıklıyordu;"Beşiktaş' 10 yıl üst üste şampiyon olabilirdi...şampiyonlukları çeşitli oyunlarla çalındı..." Beşiktakımıza hizmet eden tüm teknik direktörlerimize teşekkur ediyoruz. |
gordon milne ve lucescu..en güzel günleri bu iki adam yaşattı bize |
küçükken hatırlamıyorum ii varsada .en ii tanıdığım lucescu |
Türkiye`de Saat: 02:48 . |