![]() |
lucescu çünkü her maçı rahat izliyorduk |
gordon milne diyorum başakada bişey demiyorum |
lucee |
G.Milne |
luce ve gordon diyorum ama del bosqe yi kaçırmasaydık iyi olucaktı adam şimdi ispanyanın başına geçti değerini bilemedik |
Gordon milne değil.Bence o adam teknik direktör olmayı başarabilseydi o yeteneklere çok uzun yıllar daha başarılı olurduk.Adam birşey yapmadan sahadaki futbolcular süperdi zaten.Tıpkı real madrid i al koy türkiye ligine.Başına wer bitane adam.Aadamlar şampiyon olsunlar.T.drektörü başarılı bul:D bence iyi teknik adam dersen lucescu.Çünkü böyle bi takımı alıp çok yerinde transferler yaparak şamğiyon yaptıu bizi.Uefa da çeyrek final gördük.Şamp. kliginde unutulmaz maçları izledik.Bence kalabilseydi süper maçlar daha iazlerdk.Ama kısmet işi işte.Ne yaparsın:S |
luce |
Tabi ki Rahmetli Gündüz Tekin Onay.. |
en iyi teknik adam trübündeki seyirci..onun yanında sahadakinin lafı mı olur..kim gelsin kim gitsin onlar bilir..gitmezsede basar küfürü gönderir.....:D:D Yapmayın arkadaşlar..teknik adamın en iyisi takıma % 15 -20 etki eder..bu kanıtlanmış birşey..sen adam gibi topçuyu al oynat ..gerisi hikaye..kimse şapkadan tavşan çıkaramaz...bu işler plan proğram işidir...biz istiyoruz ki hoca gelsin ,takım şampiyon olsun.. |
gordon milne geldi benim aklıma da direk |
Türkiye`de Saat: 00:58 . |