13-09-2006, 01:42
|
#11 |
| Alıntı: diego´isimli üyeden Alıntı
neden bir maç kaybetti diye mi? yenerken güzel ya yenilince takımınızı böyle mi tutuyorsunuz maçtan yarım saat sonra bende senin gibi konuşmuştum ama 30-40 saat geçti be kardeşim sakin tigana beşiktaşa gelmiş en iyi teknik direktördür | forumda yenısın azcık arastırıp maclardakı (hazırlık macları dahıl) yorumlarımı arastırırsan goreceksın kı sezon basında ''bu takımdan bırsey olmaz'' dıyenlerle kavgalar eden bendım sımdı bıle aynı seylerı soyleyenlerle yıne tartısırım.bu takım turkıyenın en ıyı takımı aksını ıddaa eden varsa gelsın tartısalım.tıgana bu takımın basına geldıgı gunden berı bır rahat mac ızleyemedım.geldıgı gunden berı aldıgı butun maclar gıdıp gelen maclardı.bana bır tane mac soyleyın be kardesım rahat ızledıgıniz.5haftadır bakının döküldüğünü(ayrıca hazırlık maclarıda dahıl) sol tarafta oynayamadıgını ben ve taraftar goruyorda mılyon dolarlar verdıgımız kürdanlı mösyö göremıyormu.yedın bıtırdın be kardesım bakıyı.bunun gıbı orneklerde verebılırım sana (cagdas-adem dursun-sol tarafa yama yaptıgın adamları kı ayrıca ben bu karaktersız topcularıda savunmuyorum yanlıs anlasılmıya).antalya ıle hazırlık macı yapıyorsun rıcoyu sol cızgıde oynatıyorsun goruyorsunkı verım alamıyorsun delgadoyu cıkarıp rıcoyu ıkılı arksına alıyorsun mukemmel oynuyor goremıyormusn kardesım.cızgıde kotu olan futbolcuyu yıne aynı yere nıye koyuyorsun adamı bıtırıyorsun.korkuyorum rıcardınho denen degerımızı bıtereceksın adamı kustereceksın.sezon basında ıstemedıgın alı gunes denen adamı ts macında ılkonbır oynatıyorsun ıyı olan alı tandoganı kesıp oynatmıyorsun ayrıca bu alı gunes denen adam bugune kadar ılk onbırde oynamamıs.sag kanatta mukemmel oynayan buragı forvet oynatıyorsun senın tek forvetın nobre kulubede yanında senınle bırlıkte macı ızlıyor ama sen sadece macı ızlıyorsun nasıl bır anlayıstır kardesım bu..............
daha sıze boyle devam eden yanlıslıkları anlatırım.buyuk hoca bu yanlıslıkları yapmaz kardesım
bu adam bıze yakısmıyor.tıganaya GÜVENMIYORUM GÜ VE NE Mİ YO RUMMM
__________________ fb öfkemsin gs nefretimsin ! |
| |