Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Beşiktaş > Futbol > Teknik Kadro

Cevapla
 
LinkBack (1) Seçenekler Stil
Alt 13-09-2006, 10:20   #331
 
diego - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ne bu allah için adam kendi kurdugu takımla 2 yenilgi aldı acaba 3 olsaydı ne olurdu bırakın konuşmayı meydanı beşiktaş ıkoruyan gerçekten seven taraftarlara bırakın
diego Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2006, 10:36   #332
 
smartkey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Iki hafta sonra Mösyo gider mi kalir mi belli olur.
Giderse yandik arkadaslar. Gene dünyanin tazminatini alicak adam
Daum iyidir. Daum gelsin
smartkey Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2006, 10:50   #333
Banned
 
Besiktasim_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Önümüzde 2 Önemli Maç Var... CSK ve GS Macları Ikisindende Puan Kaybedersek Kesinlikle Gönderilmelidir..
__________________
Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı...
Besiktasim_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2006, 11:15   #334
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Her ne kadar son maçta hatalıysa da sonuna kadar güveniyorum !!!!!
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2006, 11:18   #335
 
FuLL_MaNiAc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

yaw bu tigna ne zaman 1 0 yenildiğimiz maçtan durumu 2 1 yaptı yada 2 1 den 3 2 yaptı ben hiç hatırlamıyorum tknik direktör dediğin maçlarda ağırlığını koymalı ya ne dır bu yonetım onun istediğini yaptı hala puan kaybediyoruz....
__________________
α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι !

вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!...
ѕυѕαяѕα çαтışмα!,
кσηυşuяѕα ѕαναş,
уαzαяѕα ∂єѕтαη,
ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!..

BEŞİKTAŞK

FuLL_MaNiAc Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2006, 11:58   #336
 
siyahın_zindan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
diego´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sen hiç hata yapmazmısın kardeşim adam hatasını kabul edip düzeltecegini söylüyor daha bizim için ne yapsın
KARDEŞİM SEN BENİM ORDA NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMADIN HERALDE
İRONİ DİYE BİŞEY VAR DEYİLMİ
__________________
Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok.
siyahın_zindan Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2006, 13:37   #337
 
mustafasazak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ya bu sinan engin çok konuşuyoooo.her şey hakkında yorum yapıyooooo.bence tigana sinan engini istemediği için böle polemik yaratıyoooo.sinan abi yapma allah aşkına yaaa.takım iyi yolda şimdi teknik direktör değiştirmenin zamanı mı.sonra bide yeni gelenin alışma süresi var.bence bu sene şampiyonluk istiyosak tiganaya sonuna kadar güvenmemiz gerek.çünkü istikrar çok önemli.
mustafasazak Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2006, 14:40   #338
 
Dartagnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
smartkey´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Iki hafta sonra Mösyo gider mi kalir mi belli olur.
Giderse yandik arkadaslar. Gene dünyanin tazminatini alicak adam
Daum iyidir. Daum gelsin
Ben de güveniyorum..
CSKA maçında bi zorluk yaşayacağımızı zannetmiyorum AMA.....
GS maçı çok önemli iki maçı da kazanırsak... Yırtarız...

Tigana'ya güvenilmeli ama bişey lerde söylenmeli..Eğer illa gidecekse Tek ihtimal olmalı

LUCESCU... onunlada 10 yıllık bi anlaşma yapmalı...
Kesin avrupa şampiyonu oluruz...
Dartagnan Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2006, 14:47   #339
 
Dartagnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
UFUK_ÇARŞI´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Lucescu okısıtlı kadroya ragmen 1 maç kaybetti bu kadroyla artık bir gol bile yemez..Bence gelecekse o gelmeli...
Kardeş % 100 katılıyuorum..
Eğer illa biri gelecekse tek seçenek olmalı..
I Love U LUCE...
Dartagnan Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-09-2006, 15:08   #340
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Maraton.Com.Tr gündem yaratmaya devam ediyor. Dört büyük kulüp taraftarları arasında yaptığımız anketlerde en başta Trabzonspor eski Teknik Direktörü Lazaroni’ye olmak üzere Zico, Gerets ve Tigana’ya da büyük bir güvensizlik vardı… Bu teknik adamlardan Lazaroni ligin 4. haftası sonunda Trabzonspor’dan ayrılmak zorunda kaldı… Maraton.Com.Tr olarak bu kez üç büyük kulübün teknik adamlarının son durumları hakkında bir nabız yoklaması yapma kararı aldık… Türk spor medyasının patronlarına, gazetelerin ve televizyonların spor müdürlerine Tigana, Gerets ve Zico hakkındaki görüşlerini sorduk, tahminlerini aldık… Müdürler hem hangisinin sezon sonunu göremeden ayrılmak zorunda kalacağı konusunda tahminde bulundular hem de hangi teknik adamın görevde kalmaması gerektiğini kendilerine göre nedenlerle açıkladılar. Ortaya gerçekten çarpıcı görüşler çıktı…


İşte spor medyasına yön veren isimlerin bu konudaki çarpıcı görüşleri:


“DERBİ, İKİ HOCANIN DA KADERİNİ ETKİLER!”
Nezih Alkış : (Akşam Gazetesi Spor Müdür): “Lazaroni gitti.. Tigana gidebilir. Elinde çok iyi bir kadro var. Beşiktaş çok iyi bir kadro kurdu. Ama buna rağmen istenilen oyunu ortaya koyamıyor. Bu hafta sonu oynanacak Derbi önemli. Hem Gerets, hem de Tigana’nın durumunda belirleyici olabilir ancak Tigana’nın durumu daha kritik. Bunun dışında Zico’ya yöneltilen eleştirilere katılmıyorum. Zico’ya en az 5 hafta süre verilmesi gerektiğini düşünüyorum.”



“TİGANA FAVORİ, GERETS PLASE!..”
Aydın BAYRAM (Star Gazetesi Spor Müdürü) :
“Tigana gider. Çünkü istediği her adamı aldırdı. Hala istiyor. Taraftarın tepkisi ortada. Galatasaray ve CSKA maçlarını kaybederse tutunamaz. Gerets ikinci sırada. Onun hataları ortada. Bordeaux maçında Hakan Şükür’ü oynatmaması buna bir örnek. Bunun dışında yönetimle sık sorunlar yaşıyor. Taraftarın kendisine tepkisi var. Zico’nun ise gönderileceğini yada gideceğini sanmıyorum. Aziz Yıldırım 100. yılda Zico’nun sonuna kadar arkasında duracaktır.”
---------------------


“GERETS’İN SORUNU YÖNETİM!..”
Hayri Beşer : (Zaman Gazetesi Spor Müdürü) : “Tigana’nın gönderilme ihtimali daha yüksek. Tigana göreve geleli 1 yıldan fazla oldu. Fakat geçen süreye baktığımız zaman Tigana ve Beşiktaş’ın oyun kimliğinde belirgin bir düzelme göremiyoruz. Tigana ile bir oyuncu kendini bulmuş, takım oyununda gelişme olmuş diyemiyoruz. Bir teknik adam varlığını nasıl hissettirecek? Sorusuna cevap vermemiz zor. Önemli transferler yapıldı ama Beşiktaş hala ne oynadığı belli olmayan bir yapıda. Gerets’in de gitme riski var. O daha ziyade yönetim ile ilgili bir sorun yaşıyor. Bundan dolayı bir gidiş olabilir. Gerets zaten Galatasaray’da futbol standardını oturttu. Zico’nun gönderilmeyeceğine düşünüyorum. Zico için yorum yapmak için henüz erken. İdeal kadrosu yeni oturuyor. Riskli futbol oynatan bir hoca. Saha sonuçlarında bir aşağı ivme olmaması halinde Zico’nun kalacağını düşünüyorum.”
---------------------


“GERETS’İN GÖNÜL BAĞLARI KOPTU!..”
Serdar Ali Çeliker (Sabah Spor Müdürü) : Zico bana göre sezonu tamamlar. Tigana ile Gerets ise devre arasından sonra olmayabilir. Bunlar tahminim. Gerets’in kulüple, taraftarla, yönetimle gönül bağlarının koptuğuna inanıyorum. Bu saatten sonra kalması zor. Tigana’nın gideceğini düşünmemin sebebinin Beşiktaş yönetimi ile yakın ilgisi var. Beşiktaş yönetiminin can kazanmak için can almak üzerine kurulu bir sistemi olduğunu düşünüyorum. Kendilerine yakın gazetecilerden öğrendiğimize göre “Tigana sezon sonunda hesap benden sorulur” demiş. Bir başarısızlık halinde hangi adrese gidileceği buradan da belli. Tigana’nın Beşiktaş’ı yönetecek çapta bir teknik adam olduğunu düşünmüyorum. Öte yandan Beşiktaş yönetimi transferde kendi üzerine düşeni yaptı. Keşke hocayı dinlemeyip birde stoper alsalardı.



“YÖNETİCİLER GİTMELİ!..”
Volkan Çetin (CNN Türk Spor Müdürü) : “Bence hiç biri gitmemeli. Yöneticiler gitmeli. Yöneticiler kafa yapılarını değiştirmeli. Taraftarlar kafa yapılarını değiştirmeli ve takımlarına destek olmalı. Ben hiçbir Teknik Direktörün gönderilmesinden yana değilim.”
----------------------

“BEŞİKTAŞ DAUM’U İSTİYOR!..”
Barbaros Çıdal (KanalTürk) : “Lazaroni’nin Trabzon’a uyum sağlayamayacağını geldiği ilk gün söylemiştim. Bırakın yabancı bir teknik direktörü, Trabzon’da yerli bir hocanın bile dışarıdan gelip çalışması çok zor. Ligdeki duruma bakarsak bir iki teknik direktörün daha iki üç hafta içinde gönderileceğini düşünüyorum. Üç büyüklerden önce gönderilecek teknik direktör bana göre Tigana olur. Eğer bu hafta derbide Beşiktaş kaybederse Tigana çok ciddi biçimde sorgulanmaya başlar. Ondan sonraki bir iki haftada da alınacak ters bir sonuçla Tigana ile yollar ayrılır. Zaten Beşiktaş’ta önde gelen isimler adaylarını açıklamaya başladı bile. Sinan Engin Samet Aybaba’nın ismini ortaya attı. Yönetimden birkaç kişi de Daum’u düşündüklerini ifade ediyorlar. Aslında bir teknik direktörün bir iki kötü sonuç sonrasında gönderilmesi taraftarı değilim ama ne yazık ki ülkemizde teknik adamlara çok sabırlı davranılmıyor. Fenerbahçe’de işler kötü de gitse Zico’nun sezon tamamlayacağına inanıyorum. Aynı Gerets için de geçerli. Başkan Özhan Canaydın’ın çok kötü sonuçlar alınsa bile Gerets ile yoluna devam edeceğini düşünüyorum.”
----------------------


“ZİCO GÖNDERİLEMEZ!..”
Büşah Gencer (Fotospor) : “Tigana’nın durumu daha kritik. Zico’nun tartışılacağını sanmıyorum. Zico belki UEFA’dan elenme halinde gönderilebilir. Yine de Aziz Yıldırım onun arkasında durur. Artı Zico’nun şimdi gönderilmesi bütün Brezilyalıları etkiler. Artık Fenerbahçe’de gelecek hocanın Brezilyalı olması gerekir. Ben Zico’nun da başarılı olacağına inanıyorum. Tigana devamlı sıkıntı yaşayan bir adam. Gerets’in de durumu zor. Galatasaray’ın ilginç bir tarafı var. Galatasaray’da bir kıymet bilmezlik var. Gerets’in başarısı Adnan Polat’a lanse edildi. Tigana ile Gerets’in gönderilme şansı daha fazla. Derbi’nin ben bu iki hocanın durumunu belirleyici olacağını düşünmüyorum. Daha çok Avrupa kupalarındaki durumları belirleyici olur.”
----------------------



“CSKA MAÇI VE DERBİ TIGANA’NIN KADERİNİ BELİRLER!..”
Atilla İyitanır (Güneş Spor Müdürü) : “Aslında sezonun daha beşinci haftasında Teknik Direktör değişikliğini konuşmak hoş değil. İçlerinde en avantajlısı Gerets, çünkü oturmuş kadrosu var. Taşlarıyla fazla oynanmamış bir ekip Galatasaray. Sadece kaliteli yabancı alamadığı için sıkıntı yaşıyor ve bu da ligdeki sonuçlara yansıyor. Zico’ya gelince o yeni olmanın avantajını kullanıyor. Ayrıca elindeki ve sahaya sürdüğü kadroda Cuma günü tek antrenmana çıkıp oynayan bir takımdı. Birbirlerine alışmaları zaman alacaktır. Zico’ya eleştiriler var bu onun gönderilmesine kadar gidecek seviyede değil. Randers maçı onun en büyük şansı. Yıldızları Avrupa antrenmanı ile kendilerini biraz daha takıma adapte edebilecekler. Tigana’ya gelince bence bıçak sırtında olan bu çalıştırıcının iki tane önemli sınavı CSKA ve Galatasaray maçları kaderini belirler. Yerine Denizli mi gelir, Daum mu gelir bilemiyorum. Ama bu kadar iddialı transferlerle oluşan kadronun arkasından sıkıntılar yaşayan Fransız’ın işi zor. İçlerinde bence en avantajlısı Zico. Her türlü esneklik ona gösterilecektir.”
----------------------



“HEPSİ DİKEN ÜSTÜNDE!..”
Erhan Köknar (Yeni Şafak Spor) : Öncelikle kimsenin gönderilmemesini arzu ediyorum. Tabi bu üç teknik adam sürekli diken üstünde. Buna en yakın olan Tigana. İstediği transferler yapıldı. Her şey ile lige Tigana hazırladı takımı. Her istediği yapıldı. Şu anda kimse bu futboldan memnun değil. Tigana’nın derbideki başarısızlığı halinde ipi çekilebilir diye düşünüyorum. Galatasaray sıkıntıda ve Gerets’in istediği transferler yapılamadı. Gerets bu kısıtlı kadroyu şampiyon yaptı ve kredisi var. Yönetimin ona onun yönetime ihtiyacı var. Bunun nedeni de ekonomik. Yeni gelen Zico en sağlam olarak gözüken isim. Arkasında Aziz Yıldırım var. Daum eleştirilmesine rağmen görevde tuttu. Çok olağanüstü bir kopma olmazsa Zico devam eder.
----------------------


“TİGANA YÖNETİMİN SEÇİM KOZU!..”
Mehmet Tahir Kum (İHA Spor Müdürü) : “Lazaroni’nin gideceği sezon başladığında belliydi. 60 yaşına merdiven dayayan bir adam yönetimi zaten bölmüştü. Gerets ikinci sırada. Adnan Polat’ın çıkışları, Okan olayı, Adnan Polat bunun altında kalmaz. Gerets okan olayında tavır aldı. Ve Polat bunun altında kalmaz. Tigana ikinci gönderilecek isim. Çünkü onun şanssızlığı Beşiktaş’ta genel kurul var. Yönetimin 3 yıl daha seçilebilmesi için elindeki tek koz Teknik Direktör değişikliği. Zico ise sezonu tamamlayacaktır. Fenerbahçe yönetimi Teknik Direktör seçiminde bir tercih yaptı. Elinde tutabileceği ve istediklerini yaptırabileceği Zico’yu göreve getirdiler. Bu nedenle değişiklik olacağını düşünmüyorum. Bu sene kulüpler biraz geçtiğimiz yıla göre Teknik Direktör konusunda daha yavaş. Geçen sezon ilk beş haftada gönderilen Teknik Direktör sayısı çok daha fazlaydı.”
----------------------


“TIGANA ARTIK AÇIKÇA TARTIŞILIYOR!..”
Cihangir Özbay (Tercüman Spor Müdürü) : “Bana göre Beşiktaş - Trabzon maçı Tigana için kilit noktaydı. Bu derbiden çıkan mağlubiyet, Fransız hocaya eleştiri oklarının yönelmesine neden oldu. Yani kapalı kapılar ardından tartışılan Tigana artık açık açık tartışılmaya başlandı. Görünen o ki bu üç hocanın içinde Tigana’nın gönderilmesi benim için hiç sürpriz olmaz. Zico için ise şimdiden yorum yapmak doğru değil. Buna sabır gösterecek olan Aziz Yıldırım’dır. Daum’a bu kadar dayanan Yıldırım, Zico’ya tahammül edecektir. Gerets, hem kız evinde oynuyor hem oğlan evinde. Biraz kendini gösteriyor, sonra geri planda kalıyor. Ne söylediği belli değil. Gedeceğim der gibi konuşup, bir gün sonra yönetime zeytin dalı uzatıyor. Gerets’in gönderilip gönderilmeyeceği en belirsiz durum.”
----------------------



“GERETS VE TİGANA’NIN AYRILMASI SÜRPRİZ OLMAZ!..”
Ekrem Özdamar (TGRT Spor Müdürü) : “Öncelikle Türkiye’de artık şu açık ve net olarak anlaşılmalı ve uygulanmalıdır; “Teknik Direktör ve futbolcu yabancı olacaksa mutlaka çok ama çok iyi isimlerden seçilmeli. Yani Türk futbolcusuna ve antrenörüne örnek olacak futbolcu ve teknik direktör getirilmeli… Aksi halde Türk futbolu çıkmaza girer… Milli takıma çok olumsuz yansır. Gerets, Tigana ikilisinden biri veya ikisi birden takımlarından ayrılırlarsa büyük sürpriz olmaz... Zico için çok erken ve çok zor olur. Türk Ziya Doğan yabancı teknik direktör Tigana’yı bir çok yorumcunun da ortak kanaati olduğu gibi “sürklase” etti. Kazım Kanatın dediği gibi “santrançı oynayan Tigana değildi... Usta satranççı Ziya Doğan’dı... Yani özetle, şu an üç büyüklerin başındaki teknik direktörlerin yetersiz olduğu yönünde bir konsensüs var. Ayrıca çok iyi futbolcuların çok iyi antrenör olamayacakları da örnekleriyle sabittir…”


“BOŞANMA DAVASI HAZIR!..”
Cem Şengül (Milliyet Spor Müdürü) : “Gerets’in gönderilme riski daha fazla. Çünkü Galatasaray yönetimi ile Belçikalı hoca arasında sezon başındaki transfer görüşmelerinde yaşanan ayrılığın sancıları bugüne kadar geldi. Örneğin Gerets, ön libero isterken yönetim forvet arkası oynayan İnomoto’yu transfer etti. Belçikalı hoca savunma konusunda da rahatsız ve geçen sene takıma yansıttığı enerji bu sene kimse gözlerinden okuyamıyor. Bana kalırsa boşanma davası özellikle Bordeaux maçının skoruna göre mahkemeye sunulabilir.”
----------------------



“GERETS’İ MİLLİ TAKIMDA GÖRMEK İSTERİM!..”
Mehmet Şeyho (STV Spor Müdürü) : “Gerets’i öncelikli görüyorum. Sözleşmesi uzatılmadı. Yaptığımız görüşmede hem benim hemde takımın kaderi belli oluyor dedi. Bir diğer neden de Adnan Polat ve Adnan Sezgin’in eleştirileri. Gerets’i ben çok beğeniyorum. Gerekirse Milli Takımın başına bile gelebileceğini düşünüyorum. Galatasaray’a hem itibar hem para kazandırmıştır. Ben hatta Derwall ve Piontek gibi isimlerin yanına adını koyuyorum. Gerets bir ön libero alınmadı diye bir sorun yaşıyor olabilir. Benim yaptığım görüşmede iki transfer istediğini söylemişti ve bu şartı yerine gelmedi. Tigana’da benzer bir durumla karşı karşıya. Israrla savunmaya oyuncu istemesine rağmen bu transfer yapılmadı ve yönetimle arasında sorunlar var. Tigana gönderilebilecekler listesinde ikinci sırada olur. Zico’nun durumu biraz daha farklı. Hemşerileri çok fazla. Alex bile bu sezon bir başka oynuyor. Bu nedenle Zico üçüncü sırada.”
----------------------


“TİGANA’NIN AVANTAJI KALMADI!..”
Meriç Tunca (Takvim Spor Müdürü) : “Bana göre Tigana daha önce gidecekmiş gibi. Beşiktaş çok kritik bir dönemece girdi. İlk 5 haftada 15 puan alabilselerdi, UEFA ve Galatasaray maçında alınacak başarısız sonuç bile tolere edilebilirdi. Ancak şu durumda Tigana’nın avantajı kalmadı. Fenerbahçe Zico’ya daha fazla dayanabilir. Gerets’in bir şekilde kaderinin Şampiyonlar Ligi’ne bağlı olduğunu düşünüyorum. Bu sene Galatasaray lige tarihin en kötü başlangıcını yaptı. Adnan Polat ve Adnan Sezgin sorunları var. Bana sorarsan 1 Tigana 2 Gerets ve en son Zico diyorum.”
----------------------



“TİGANA VE GERETS ATBAŞI!..”
Serhat Ulueren (Star Tv Spor Müdürü) : “Tigana ve Gerets gönderilmesi yakın iki hoca. Yani atbaşı gidiyorlar diyebilirim. Zico’nun kredisi ise daha fazla olur. Ligde lider ve UEFA’da çok kolay bir rakiple eşleşti. Yoluna orada da devam edecek gibi gözüküyor. Tigana’nın yanlış adam seçimleri ve bir türlü oyun sistemini oturtamaması, Gerets’in geçen yıldan beri yanlışlar içinde olması ve onun da yanlış adam tercihleri gönderilme nedenleri olabilir. Geçen yıl şansa kazanılmış bir şampiyonluk Gerets’in kredisini yükseltti ama bana göre Gerets iyi bir hoca değil..”
----------------------



“TİGANA DAHA YAKIN!..”
İlhan Uzundurukan (Radyospor) : “Bence Tigana gönderilmeye daha yakın. Onunu kredisi daha fazla diye biliniyordu. Geçen yıl geldi, takımı tanıdı ama fazla kredisini çabuk tüketti. Daha iyi tanıdığı takıma istediği isimleri aldı. Baktığımızda bu kötü dönem sürerse ilk gidecek adam Tigana’dır. Zaten Daum söylentileri de ortada geziyor. Fenerbahçe bu ligde kim yönetirse yönetsin, zaten birinci yada ikinci gider. Hatta sezon sonunda büyük ihtimalle şampiyon olur. Avrupa’da çok büyük hezimetler görmezse Zico takımın başında kalır. Galatasaray’da mutlaka toparlanma olacaktır. Gerets’de sezonu tamamlar gibi geliyor bana.”
----------------------




“BEŞİKTAŞ’IN KURTULUŞU DAUM!..”
Zeki Uzundurukan (Fotomaç) : “Tigana Trabzon maçından sonra bence kararı aldılar. Galatasaray maçı kazanılsa bile Beşiktaşlı yöneticilerin kafasında Tigana’nın hocalığı ile ilgili soru işaretleri var. Bu takımı Tigana şampiyon yapamaz düşüncesi hakim. Hoca arayışları hakim diye düşünüyorum. Daum ve Lucescu bu takımı kurtarır diye düşünüyorum. Daum bu takımı alsa şampiyon yapar. Tigana bugüne kadar gördüğüm en kötü teknik adamlardan biri. Futbolcu Teknik adamına güvenecek. Tigana’ya güvenmiyorlar. Daum mesajı gönderdi. Beşiktaş’ın kurtuluşu Daum’da diye düşünüyorum. Gerets’in sorunu daha çok yönetimsel ve şampiyonluktan dolayı kredisi var. Zico zaten iyi bir hoca. Takımına hücum oynatan isimler sevilir. Zico bu nedenle bence sezon sonuna kadar kalır.”
----------------------


MARATON.COM.TR ÖZEL HABER

Osman ALTUNTERİM
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/teknik-kadro/212-teknik-kadro/
Mesaj Yazan For Type Tarih
Untitled document This thread Refback 28-02-2008 01:35

Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 06:44 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580