![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Kleberson bence Avrupa'da daha da iyi ortaya cikacaktir. Turkiye'de cok zaman doldur bosalt'a geciyoruz ve rakipler kontraataga cikiyor, o zaman Kleberson etkisiz kaliyor, ama Avrupa'da boyle olmayacaktir. UEFA'da oynarken topun bizde kalmasi ve kontraataklara pas hatasi yapmadan cikmak en onemli sey olacaktir bizim icin ve KLeberson vazgecilmez bu durumda. Kleberson'u herkes attigi uzaktan gollerle hatirliyor, ama onun en buyuk ozelligi es geciliyor. Kleberson topun takimda kalmasini sagliyor, cok sogukkanli ve surekli iyi tek pas yapip oyunun acilmasini sagliyor, maalesef bazen cok sogukkanli ve pas hatas yapabiliyor ve bu yuzden tepki aliyor, ama bence bu ozelligi cok onemli olacak bizim icin. Baki konusunda ise israrimi hala devam ettiriyorum ve ettirecegim de. Yeni bir solbek gelmeden ben her zaman Forza Baki diyecegim, cunku adam hakikaten bircok acigimizi kapatiyor bence.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/teknik-kadro/212-teknik-kadro/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 01:35 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |