![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | cincon ve ezikler ne güzel banko olarak 11'e ferhat arda veya can'ı koyabiliyorlar..bizde tiganada böyle yapsa ve öyle yenilsek vallahi içim acımaz..nerde aydın,sezer,serdar özkan,serdar kurtuluş..sen koy bunları tigana kadroya..3-5 hafta sonra bak neler oluyor..tigana takımı daha oturtamadı..sistem sürekli değişiyor..bence bu takıma sadece 4-2-3-1 uygulanmalı..stoper ve forvet şart..inşallah tigana yanlışlarını en kısa zamanda görür..Sonuçta avrupa futbolunu bilen bir teknik direktör
__________________ BEŞİKTAŞIM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM... | ||
| | |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #4 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Hersey kaliteye baglidir bence. GS'de de Ricardinho'lar, Alex'ler, Appiah'lar olsa onlarda da gencler sans bulamaz, bakin aldilar Inamoto'yu hemen kayboldu Mehmet Guven. Aynen FB'de de oyle, Edu ve Lugano gelinde Can ve Onder kulubeye gecti. Kusura bakmayin ama kadromda Kleberson, Ricardinho, Nobre gibi adamlar varsa gencler sans bulamaz ve bu son derece normaldir. Onun disinda bence bizim altyapimiz FB veya GS'ninken daha kotu degildir, bizim oyuncular da yetenekli ama sartlardan dolayi GS'dekiler daha kolay sans bulup kendilerini gelistirebiliyor. Dalga gectigimiz FB altyapisindan Bilal Kisa, Fahri Tatan gibi adamlar kovuldu...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/teknik-kadro/212-teknik-kadro/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 01:35 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |