Alıntı:
KANREVAN´isimli üyeden Alıntı
benim var arkadaşım...adam aklında zaten futbolu bitirmiş...bunu ben demiyorum tigananın kendi diyor...işte bağ alıp şarap üretecem beşiktaştan sonra başka bir klüp çalıştırmayacam diye...bunu tvlerde izledik ve gazetelerde okuduk...tigananın bir hırsı yok şuan...adam iki senesini doldurup rahatına bakacak...beşiktaşa imza atmasının nedeni de para...bjk şahane para veriyor sizde biliyorsunuz....hırsı olan avrupada vitrini olan hoca istiyorum ben... |
bu düşünce biçimi yanlış sevgili BEŞİKTAŞLI kardeşim. tigana gibi geçmişi başarılarla dolu olan ve dünya futbolunun da tanıdıgı bi adam bu tür ******** bi düşünceyle hareket etmez. herşeyi kafasında bitirmiş olsa gelip buraya maceraya atılmazdı. tigananın alacagı 2 milyon dolara ihtiyacı mı var. ? senin sölediğini insanlıktan nasibini almamış açgöz insanlar yapar. tigananın yoksul insanlara ne kadar yardımsever oldugunu hepimiz biliyoruz az çok. !! böyle bi insan kendine güvenmese ve senin sölediğin mantıkla neden hareket etsin. kariyerini zirvede bırakmak varken,neden fransa futbolunda platini kadar sözü gecen biri TÜRKİYE den arkasına teneke baglattırıp gitsin.!!! hee başarılı olur olmaz.sen güvenmessin veya inanmassın bu adama!! o senin düşüncendir saygı duyarım.ama bir insanı hiç bir mantıga sıgmayan şeylerle suçlaman çok yanlış. tabiki parasını da alıcak. başka takımı çalıştırmıcak diye de amme hizmeti yapmasını beklemiyorsundur.!! sözün kısası sagduyulu bir taraftar olarak tiganaya güveniyor ve inanıyorum...