![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Biz once FB ve GS'nin durumuna gelelim de Avrupa kulupleri sonradan gelir. Boyle buyuk beklentiler oluyor, insalar realist olamiyor ve sonra kulubu elestirip karamsar oluyoruz...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | fb ve gs durumuna gelelim ne demek,pek anlayamadım ben galiba??
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | gs nin ve feneri durumu mükemmel başarıdan başarıya koşuyolarya arkadaş ondan yle diyo
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | febe ve gayse uçuyo başarıdan tamam eski galatasaray süperdi birşey demiyorum ama şu anda bi bak bakam hallerine ne haldeler.Biz aslında tek olarak Lyonu örnek almalıyız onlarda maddi yönden güçsüz takımdı ama futbolcu sata sata düzeltmeye başladı yinede kadrolarında çok pahalı oyuncular yok ama çok iyi oyuncular aldılar ucuzken | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/teknik-kadro/212-teknik-kadro/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 01:35 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |