![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Kleberson bence Avrupa'da daha da iyi ortaya cikacaktir. Turkiye'de cok zaman doldur bosalt'a geciyoruz ve rakipler kontraataga cikiyor, o zaman Kleberson etkisiz kaliyor, ama Avrupa'da boyle olmayacaktir. UEFA'da oynarken topun bizde kalmasi ve kontraataklara pas hatasi yapmadan cikmak en onemli sey olacaktir bizim icin ve KLeberson vazgecilmez bu durumda. Kleberson'u herkes attigi uzaktan gollerle hatirliyor, ama onun en buyuk ozelligi es geciliyor. Kleberson topun takimda kalmasini sagliyor, cok sogukkanli ve surekli iyi tek pas yapip oyunun acilmasini sagliyor, maalesef bazen cok sogukkanli ve pas hatas yapabiliyor ve bu yuzden tepki aliyor, ama bence bu ozelligi cok onemli olacak bizim icin. Baki konusunda ise israrimi hala devam ettiriyorum ve ettirecegim de. Yeni bir solbek gelmeden ben her zaman Forza Baki diyecegim, cunku adam hakikaten bircok acigimizi kapatiyor bence.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tigana tedbirli Camia G.Antep galibiyetinin sevincini yaşarken, teknik direktör Tigana rehavet uyarısında bulundu... Beşiktaş'ın sahasında oynadığı her maçı kazanması gerektiğini belirten Fransız çalıştırıcı, "G.Antepspor karşılaşması da onlardan biriydi. Kazanmak güzel. Ama artık o maçı unutup, Denizlispor'u düşünmek zorundayız"
__________________ BEŞİKTAŞIMIZDAN FENERE YÜZÜNCÜ YIL KAPAĞI RİCARDİNHO BEŞİKTAŞTA SIRADA EDMİLSON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
"Ricardinho'yu oynat Tigana" ![]() Beşiktaş’ta teknik direktör Jean Tigana’nın Ricardinho’ya karşı olan önyargısına, Başkan Yıldırım Demirören son noktayı koydu. Geçtiğimiz günlerde Tigana ile biraraya gelen Demirören’in Ricardinho’nun takımda mutlaka oynaması gereken isimlerden biri olduğunu söyleyip, “Hocam; artık inadı bırak. Ricardinho önyargısından kurtulman, takım için en iyisi olacak. Onu oynatman bize göre en doğrusu. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım bir daha bu konuyu konuşmak istemiyoruz” dediği öğrenildi. ‘Takımı sırtlarım’ Bu konuşmanın ardından Ricardinho’yu taktik idmanlarda ilk 11’de yer alması, Tigana’nın bu konuda geri adım attığı şeklinde yorumlandı. Daha önce sambacı yıldızın yönetime “Hiçbir sakatlığım yok. Corinthians’ta banko oynuyordum. Orada da, burada da tüm antrenmanlara düzenli olarak çıktım. Eğer hocam bana görev verirse, performansımdan pişman olmayacaktır. Zaten bu sene kendimi çok formda hissediyorum. Özellikle iç sahadaki maçlarda, taraftarın da desteğiyle takımımı sırtlayabilirim” dediği bildirildi. 09.09.2006 ![]() Kaynak : Fanatik | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yani demirören demeseydi tigana da zaten yedek oturtacaktı dimi ricoyu..Tabi oynatcak ya onu oynatmayacakta kimi oynatcak bu takımda,ts maçına başlayacak inşallah asistlere..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ulan agzina sicayim basin, agzina! Herif zaten anca Konya macina yetisti, onda da antrenman eksikliliginden son yarim saatte oynadi. Ricardinho'nun takima alismasi icin ozel mac bile yaptik ve adam 90 dk. oynadi, hazir oldugunda zaten oynatacaktir Tigana, Tigana'nin bu transferden dolayi ne kadar mutlu oldugunu hic duymadiniz mi? Hepinizin Allah belasini versin!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/teknik-kadro/212-teknik-kadro/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 01:35 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |