![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bence saçma bi konu 1 maçla adamları gönderecek kimseyi göremiyorum ne olur adamlar 34. hafta maça çıkar canını dişine takar oynar biriside gider maçı satar oynamaz anca bu adamlar hakında bu kadar sert açıklamalar yapılır çok yersiz eleştiriler görüorum üzülüorum doğrusu yazık yani iii günleri zaten kimse hatırlamaz hep ne zaman 1 yenilgi alsak ya biri gidiyo ya ceza kesiliyo biraz mantıklı olalım bence
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | biri geçen senenin lig şampiyon hocası diğeri kupa şampiyonu hocası ikisinide 6. haftada harcamak çok yanlış | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
CSKA maçında bi zorluk yaşayacağımızı zannetmiyorum AMA..... GS maçı çok önemli iki maçı da kazanırsak... Yırtarız... Tigana'ya güvenilmeli ama bişey lerde söylenmeli..Eğer illa gidecekse Tek ihtimal olmalı LUCESCU... onunlada 10 yıllık bi anlaşma yapmalı... Kesin avrupa şampiyonu oluruz... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaw bu tigna ne zaman 1 0 yenildiğimiz maçtan durumu 2 1 yaptı yada 2 1 den 3 2 yaptı ben hiç hatırlamıyorum tknik direktör dediğin maçlarda ağırlığını koymalı ya ne dır bu yonetım onun istediğini yaptı hala puan kaybediyoruz....
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/teknik-kadro/212-teknik-kadro/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 01:35 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |