![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
yaw arkadaşlar hani takımımız gençti hani busene bişey beklemiyorduk bizim için önümüzdeki seneler önemliydi. busene takımımızın genç olmasından dolayı desteğimizi verecektik ama fazla beklentilerle sıkmayacaktık. sezon başında düşüncelerimiz bu değilmiydi. şimdi neden medyanın oyunlarına gelip bu forumda bile tartışır olduk takımımızı ve teknik ekibi. siz düşünebiliyormusunuz sadece para için birisinin burada kalacağına lütfen medya şarlatanlığı yapmayalım takımımıza destek olalım. sadece destek tabiki üzüyor bu durumlar bizi ama biz daha ne üzüntüler gördük bunlar sadece rant peşinde olan medyanın çıkarttığı haberler. iyi düşünün daha öncede bu böyle yapılmadımı. zaten en kötü üçüncü olur takımımız. önemli olan bizim desteklerimizle önümüzdeki seneler. seneye nağmalüp şampiyonluk görünüyor oyunlara gelmeyin lütfen. medya oyuncağı olmayan tek takımdık bunu ortadan kaldırıyorlar göremiyormusunuz. desteğiyle ve güncel olaylara tepkileriyle bile birçok gazeteden daha ilgi çekiyoruz bunu hazmedemiyorlar
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | 3 yilda onca oyuncu onca hoca degistirdik biraz daha zaman taninmali zaten buda basarisiz olursa secim yakin galiba demirorende gider gibi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş'ta teknik direktör Tigana'nın suyu ısınmaya başlarken, Fransız teknik adam, "Hayatımda hiç bir takımdan gönderilmedim. Bu takımda ışık görmezsem bırakırım" dedi. Camianın da tepkisini alan Fransız teknik direktör daha önce, "Ben zoru severim. Zor şartlar, sıkıntılı durumlar ve gidecek söylentileri benim iştahımı açar. Daha net olurum. Çünkü savaşçı bir kişiliğim var. Hayatımda hiç bir zaman çalıştığım takımlardan gönderilmedim. Eğer olursa da bu ilk ve ayrı bir deneyim olur. Ancak mücadeleye ve savaşa devam ediyorum" diye konuşmuştu. "KAYBEDİLEN BİR ŞEY YOK" Fakat hem Trabzon hem de Galatasaray karşısında alınan yenilgi üzerine Tigana'nın yakın çevresine, "Başarısız sonuçlar alınırsa, geleceğe yönelik kurduğum bu takıma bir şey katamayacağıma inanırsam, yönetim kurulumuz göndermeden ben giderim. Ancak ne yönetimin ne de benim böyle bir bakış açımız var. Şu anda yolumuza devam ediyoruz. Kaybedilen bir şey yok. Geçen sene şampiyonun 27 puan gerisinde kalmış bir takım olarak zirveye yakınız ve bu yarışı sürdüreceğiz. Taraftarımız da bize destek vermeye devam etsin" şeklinde konuştuğu öğrenildi. "KELLEMİ KESERLER" Beşiktaş'ın teknik direktörü sezon başında da "Başarısız olursanız ne olur?" sorusuna şu yanıtı vermişti: "Fransa'da Versay Sarayı'nda 14. Lui ve 16. Lui'nin kellelerini kesmişler. Başarısızlıkları kellelerine malolmuş. Ben de başarısız olursam, kellemi keserler." FATİH DOĞAN-Sabah
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | cincon ve ezikler ne güzel banko olarak 11'e ferhat arda veya can'ı koyabiliyorlar..bizde tiganada böyle yapsa ve öyle yenilsek vallahi içim acımaz..nerde aydın,sezer,serdar özkan,serdar kurtuluş..sen koy bunları tigana kadroya..3-5 hafta sonra bak neler oluyor..tigana takımı daha oturtamadı..sistem sürekli değişiyor..bence bu takıma sadece 4-2-3-1 uygulanmalı..stoper ve forvet şart..inşallah tigana yanlışlarını en kısa zamanda görür..Sonuçta avrupa futbolunu bilen bir teknik direktör
__________________ BEŞİKTAŞIM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Hersey kaliteye baglidir bence. GS'de de Ricardinho'lar, Alex'ler, Appiah'lar olsa onlarda da gencler sans bulamaz, bakin aldilar Inamoto'yu hemen kayboldu Mehmet Guven. Aynen FB'de de oyle, Edu ve Lugano gelinde Can ve Onder kulubeye gecti. Kusura bakmayin ama kadromda Kleberson, Ricardinho, Nobre gibi adamlar varsa gencler sans bulamaz ve bu son derece normaldir. Onun disinda bence bizim altyapimiz FB veya GS'ninken daha kotu degildir, bizim oyuncular da yetenekli ama sartlardan dolayi GS'dekiler daha kolay sans bulup kendilerini gelistirebiliyor. Dalga gectigimiz FB altyapisindan Bilal Kisa, Fahri Tatan gibi adamlar kovuldu...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/teknik-kadro/212-teknik-kadro/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 01:35 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |