![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | bu takımı oturtcak ve bu eleştirilere en iyi cevabı verecektir BİZ BU TAKIMI SEZON SONU ŞAMPİYON GÖRECEĞİZ KİMSE UMUTSUZLUPA KAPILMASIN
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | walla biz de inanıyoruz inşallah olacaz ama bnm artık tiganaya güvenim kalmadı
__________________ Allah affeder çArşı affetmez KANARy@ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Pazartesi günü bir gazetede gözlerime inanamayacağım şeyler gördüm..Aynen şöyle yazıyordu:Tigana gidicem dedi... Ricardinho:ben böyle takımda oynamam gidiyorum Kleberson yolcu DElgado :yedek kaldım mutsuzum.Bu basın hep böyle sallıyo arkadaslar inanmayalım herşeye biri bine katarak anlatıolar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | her taraftar ister takiminin sampiyon olmasini ama oyuncu va hocanin taraftara guven vermesi lazim oyunculardan bir kaci ve hocaya bu isi yapacaklarina guven duymuyorum bir hafta baska obur hafta baska oyun oyuncular ayni bir hafta solda bir hafta ortada baska bir hafta yedek kac mac oynamamis adam ilk 11 de istikrar olmasi lazim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Guest
| Beşiktaş'ın teknik direktörü sezon başında da "Başarısız olursanız ne olur?" sorusuna şu yanıtı vermişti: "Fransa'da Versay Sarayı'nda 14. Lui ve 16. Lui'nin kellelerini kesmişler. Başarısızlıkları kellelerine malolmuş. Ben de başarısız olursam, kellemi keserler." --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- eh daha ne yapalım ne istediysen oldu başarı bekliyoruz başarısız olursan kelleni kesecez tabiki.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | umutsuzluga kapılcak bi durum yok, bu ligde daha çok şeyler olur. takım yeni destek verirsek ancak bu takım bi yerlere gelir. onun için fazla karamsarlıga kapılmadan tigana ya ve futbolculara destek verelim. kolpa basının ayak oyunlarına gelmeyelim ... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/teknik-kadro/212-teknik-kadro/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 01:35 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |