![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Kredisi bitti Soğancıoğlu ve Arsel'den sonra Erdoğan da Fransız hocayı topa tuttu: Teknik konulara girmem ama eksikler olduğu apaçık belli. 2-0'DAN MAÇ VERİLİR Mİ? Trabzonspor mağlubiyeti Tigana'nın kredisini bitirdi. Karşılaşma sonrasında asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ve basın sözcüsü Gülnaz Arsel'in sert şekilde eleştirdiği Tigana'ya son bombardıman Levent Erdoğan'dan geldi. Asbaşkan Erdoğan, "2-0'dan maç nasıl verilir anlamıyorum. İnanılması YÖNETİMDE TARTIŞILIR Asbaşkan Levent Erdoğan, mağlubiyet nedeniyle Tigana'nın eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi: "Teknik konulara girmek benim işim değil. Ancak şu kadarını söyleyebilirim, bir takım eksiklikler olduğu ortada. Gereken neyse yapılacak. Yarın (bugün) yönetim toplantımız var. Orada durum değerlendirmesi yaparız, suçlu hoca mı, oyuncular mı karar veririz. Önümüzdeki G.Saray maçını kazanamazsak bizim için her şey biter. Yani yarıştan koparız
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaa tigana gitmeli die ben 2 senedir bağırıorum ama herkes yeni anladı...!!!sora ben suçlu oldum hep tigana istifa diyince yok sabır yok istikrarr...tigana futboldan anlamıor 2 sene oyaladı yedi paramızı gitti ohh...bence tigana hemen gitsn..ali gültiken de gitsn bjknin hakkını savunabilcek bi adam sinana engin gelsn..!
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bence Türk olarak Ziya Dogan, Yabanci olarak Lucescu veya Louis van Gaal iyi olur.Bu arada Lucescu nun Avrupa daki basarisi diyorsaniz:Adam son Dakika ya kadar Sampiyonlar Liginde Tur atlatiyordu ama 90 arti 3 de gol oldu sparta-lazio macinda.Kim basarmis Türk takimlarindan son 7 YILDIR bu basariyi.UEFA da Ceyrek Final oynatti.Simdi bu basarilarin yanindan bile gecemiyoruz.LÜTFEN.
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/teknik-kadro/212-teknik-kadro/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 01:35 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |