![]() |
ben şahsen artık tigana güvenmiyorum yanlış kadro seçimi yapıyor... |
Allah korusun.. Samet aybaba kim ya.. Koskoca beşiktaş bunlara mı kalacak.. S:Engin saçmalamış.. Hem böyle zırt pırt teknik diröktör drğiştirmenin bu zamana kadar kime faydası olmuş.. ben tigana ya güveniyorum. herkesin hata yapma hakkı var.. Futbolcu oynamadıktan sonra en kralını getirseniz bi şey olmaz.. Ama illaki biri gelecekse... I Love U LUCE... |
beşiktaş şampiyon olmadan önce yeni bir türk antrenörle çalışamaz bence,taraftar doldu şampiyonluk bekliyor,stresli zamanlardayız,bir türk antrenörün sonu yine rızaninkine benzer diye düşünüyorum |
Alıntı:
aynen katiliyorum, sinan engin her programinda BJk a cok iyi mesaj veriyor. bu adamen azindan futboldan anliyor ve BJK icini disini biliyor. harbi BESIKTASLIDIR SINAN ENGIN. |
bu be adam geçen sezon takımı berbat bir durumda aldı 3. yaptı yetmedi türkiye kupasını. yaptıgı transferlerle süper kupayı aldı ilk 4 te 3 lük seri yakaladı yeni bir teknik direktör alan trabzonspor a yanildi söyleyin hangi takım yeni teknik direktörüy le ilk maçını kazanamamıştır 1 ve ya 2 kişi bunları hesaba katın lütfen bir maçla teknik direktör degişseydi şimdi teknik direktör kalmazdı dünya da |
bence teknik adam degişikligi hiç bi işe yaramaz sinan engin saçmalamışş..Zırt pırt teknik adam degiştirilmez sinan engin abi sende çok konusuyon bu takımın samet aybabaya DEGİL SANA İHTİYACI VAR... |
Alıntı:
|
Biraksinlar Bu Isleri Herkes Olur Samet Aybaba Olmaz ... M.denizli Daha Iyi Bence |
samet aybabayı bende beğenmiyorum açıkçası ama trabzonun iyi oynadığı dönemin iskeletini o kurmuştu |
böyle günler olacaktır..bu söylentilere kulak asmamak gerekir..tiganayla devam etmeliyiz.. |
lucescu gibi hocaya kimse karşı çıkmaz adam başarı insanı. ama tigana en azından bu seneyi tamamlamalı. |
bizburda kimin geleceğini deyil tigananın nasıl kalacağını konuşmamız lazaım ama tigana kalmalı |
Önümüzde Iki Önemli Maç var...! Birisi CSK Birisi GS Bu Macların Ikisindende Puan Kaybedersek.. Kesinlikle Gönderilmeli..! |
bence hocanın göndrilmesinin kriteri puan kaybetme olmamalı daha genel daha ciddi bişey olmalı. Oyun anlayışı disiplin vs.vs. gibi şeyler olabilir ma puan kaybetme olmamalı. |
Ben Daum`a karşıyım. Çünkü Daum`u ikinci defa geldiğinde tekrardan hocalık yapacağını ispatladı. Bunun için geldi belkide o zaman bize şampiyonluğu kaçırmamıza sebep oldu diyebilirim. Yanlış oyuncu tercihleri takımı Koch`a bırakması ve sadece 2 gün takımla birlikte olması bize çok pahalıya patladı. Tigana gönderilmemeli ve eğer gönderilirse de yerine Lucescu gelmeli... |
luceyi herkez ister ama lucenin gelmeyeceğinin herkes farkında olmalı.Adam şampiyonlar ligine sokmuş takımını,bir dünya para alıyor,takımı şampiyon yapıyor şimdi orayı bırakıp buraya gelmez.Ayrıca tiganaya ne kadar kıssamda ki bu kızma seviyesi son hafta iyice doruğa çıktı şu anda gönderemeyiz,cska ve gs maça maazallah kötü bir neticeyle biterse işte o zmn tigana devri biter.Tiganaya güvenim kalmadı ama şu anda yapılacak çok şey yok gibi bu konuda.. |
Benim Gönlüm Güvenç Kurtardan Yana. |
Yahu 3-5 Maçta T.d. Gönderirsek Oohhoo Işimiz Var Demektir Basinin Görevi Bu Ortaya Bir Laf Atmak Ve Onun Insanlar Arasinda Konuşulmasini Sağlamak Böylece Ortam Hazirlanmiş Oluyor Lütfen şimdiden Bu Konulara Girmeyelim Başari Için Bence En önemli Etken Istikrardir 3 Yildir Habire Hoca Değiştiriyoz Noluyo Hiç |
sinan engin son haftalarda kazansakta kaybedsekte tiganayı baya bombalıyor,yani beşiktaş taraftarları tarafından bu kadar sevilen adam biraz daha yumuşak olsa bu konuda daha iyi olur bence.Yoksa düşünceleri genele çoğu beşiktaşlının düşünceleriyle aynı... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya kardeşim Ç.Rize gibi bir takımda dayanamayan bir adam BEŞİKTAŞ gibi bir camiada nasıl dayanacak seninkide macera aramak bencede gelecekse LUCESCU olsun yada başımıza BAKİ MERCİMEK geçsin o zaman galakside bizi yenecek takım yok ehe ehe ehe ehe ehe |
Alıntı:
|
Gelecek biri olursa oda LUCESCU olmali!!! |
Alıntı:
|
Ya kardeşim bırakın bu haberleri ne daumu ne lucesi inanın bu takıma diyoruz bir kaza yaptık geçti bu takım cska yener gs en kötü berabere kalır böyle saçma sapan topiclere yorum yapmayın böyle saçma sapan topiclerde açmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... |
daum da çok üst düzey bir teknik direktör değil ama en azından tigana dan iyidir. türkiyeyi tanıması da avantaj. demirören in sabrı yok ocakta seçim var. bu 2 maçtan sonra -türkiyenin en çok kazanan antrenörü- tigananın görevine son verilirse kimse şaşırmasın. |
beyler, bende dun dedim, tigana giderse samet aybaba gelsin diye sinan abi benimle ayni fikirdeymis:D, neyse bence bu konulari konusmak cok kotu olur. once tiganaya guvenelim, takima guvenelim. |
Eğer Tigana gönderilirse bence en iyi seçim Türkiye'yi çok iyi tanıyan Mircea Lucescu o olmazsa Ersun Yanal olur. Yanal bu takımı uçurur. |
alacaksan ERSUN YANAL ı al gerisi fos.beşiktaşın alacağı en iyi hoca bu adam nasıl değerlendirilmiyor anlamıyorum.vesteli ne takım yapmış öyle ya süper koşuyo agresif ne ararsan var tam çağımız futbolu hayalimdeki hoca ersun yanal benim.ve başarıları tesadüf değil her gittiği takımda başarılı oldu çünkü 1-ankaragücüne tariihinin en iyi sewzonunu geçirdi 3 büyükleride devirdi. 2-genler birliğinde ligde ve avrupada başarılar sağladı. 3-milli takımda zaman tanınmadı medya yedi bitirdi.şaban yüzünden 4-manısanın ligde yenemeyeceği takım yokk. hayalimdeki hoca ersun hoca. |
Alıntı:
|
bakıyorumda forum tigananın gitmesinden yana bir tavır içinde daha 5. haftadan bunu düşünürsek nasıl büyük takım olacak her sene 1 teknik direktör değiştererek her sene15-20 tane oyuncu alarak mı olacak bu işler biraz sabır edin |
ersun yanal gerisi yalan |
Alıntı:
|
Tigana Hatasını Kabul Etti Üzüntüden geceyi uykusuz geçiren Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, hasta yatağından kalkıp soluğu Ümraniye’de aldı. Demirören, kriz toplantısında, Fransız hocadan alınan başarısız sonucun hesabını sordu. BEŞİKTAŞ’ta 3-2’lik Trabzonspor yenilgisine en çok üzülen kişi hiç kuşkusuz başkan Yıldırım Demirören’di. Üzüntüden geceyi uykusuz geçiren Demirören, dün sabah erkenden hasta yatağından kalkıp, yönetici arkadaşları Murat Aksu ve Kenan Öner’le Ümraniye’deki Nevzat Demir Tesisleri’nin yolunu tuttu ve teknik direktör Tigana ile kriz toplantısı yaptı. Başkan üzgün ve kırgındı... Adeta burnundan soluyordu... Lafı uzatmadan hemen söze girdi: "İnanamıyorum. Avrupa’nın en güçlü kadrolarından birini oluşturduk. Ortaya konan futbol ve alınan sonuç beni hayal kırıklığına uğrattı. Sorun neredeyse hep beraber bulalım..." Peşinden soruları art arda sıraladı... - Takımın moral ve motivasyon eksiği mi var? Futbolcular neden isteksiz? - Nobre gibi bir golcü, neden yedek soyunuyor? Tahammülümüz kalmadı - Teknik konularda işine karışmak istemiyoruz ancak oyuncu tercihinde hataların olduğunu düşünüyoruz. Kaybetmeye asla tahammülümüz yok. - Delgado ve Ricardinho gibi birçok özelliği bulunan oyuncular neden durgun? Jean Tigana, bu soruların yanıtlarını bekletmeden verirken, Trabzonspor maçında hata yaptığını itiraf etti. Fransız hoca, şunları söyledi: Sabır ve destek istiyorum "Bu yönetimle çalışmaktan son derece mutluyum. İstediğim tüm oyuncular alındı. Kadromdaki futbolculara güveniyorum. Hepsi de kaliteli. Benim bir sistemim var ve kısa sürede oturacaktır. Delgado benim gözbebeğim. Ricardinho’nun özelliklerini biliyorum. Henüz ikisi de uyum devresinde. İlerleyen haftalarda daha iyi olacaklar. Oyuncu tercihinde hata yapmış olabilirim. Ama teknik adamın doğruları da vardır. Bu takımın teknik patronu benim. Sezon sonunda faturayı ben ödeyeceğim. Yönetim kurulundan ve taraftardan sabır ve destek bekliyorum. Gerekirse devre arasında iki oyuncu daha alınmasını isteyeceğim. Kimse merak etmesin, elimdeki kadro çok güçlü. CSKA Sofya ve G.Saray maçlarını kazanarak Trabzonspor yenilgisini unutturacağız. İsmail ER/Hürriyet |
şu Haliyle Tigana Banada Güven Vermiyor. Kurduğu 11 Ler Değiştirdiği Futbolcular Hep Hatali ,oyun Okumasini Bilmiyor. Defansa 4 Tane Adami çakili Vaziyette Durduruyor.beşliktaş Bu Olmaz Ya. Bizxim Defansimiz Bile Orta Sahaya Geliyordu Luce Zamaninda.ronaldo Zago Nerdeyse Oyun Organizatörleriydi.Tigana Efendi Korkak Oyun Plani Ile Oynatırsa Böyle Olur. Orta Sahasini Güçlendirmeyen Takim Bir Hiçtir Bence.Bizde şuan Orta Alani Kullanacak Oyuncular Var Ama Maalesef Tigana Bunu Kullanmasini Bilmiyor.yazık çok yazık. demirörenin emeklerine de çok yazık... |
İsmaİl Aİr YanlarindamiymiŞ Onlar KonuŞurken |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ersun Yanal gittiği her takımda (Denizli, A.Gücü, G.Birliği, V.Manisa) yüksek tempolu hücum takımları yarattı o dar imkanlarda. Beşiktaşa gelse kimbilir neler yapabilir bu imkanlarla. Tigana dan daha iyi futbol oynatacağı kesin. Gönlüm Luce olmazsa, Ersun Yanal - Metin Tekin ikilisinden yana. |
tigana bence hatasını anladı ve aynı şeyi bir daha tekrar etmeyecektir..heleki çska ve gs maçlarında böyle bir harakiri yapacağına ihtimal vermiyorum..tahminim odur ki tigana ts yi ziya doğan la değişmediğini ve geçen haftalarda 3-5 puan ancak toplayan bir takım zannetti..ve deneme tahtası olarak kullanmak istedi.. ama yemedi..bu hatasını tekrarlayacağını sanmam.. |
Türkiye`de Saat: 01:42 . |