![]() |
Bence yeterinc yüklenildi ve gereken mesaj verildi artık susmak gerek bence abartmamak gerek. birlik olmalıyız |
haklısınız iyi hoca ama kabul edin böyle hatayı biz yapmayız ya |
tigana TS maında hata yapmış olabilir ama unutmayın ki geçen sozon takımı zor günlerden kurtarıp türkiye kupası lig 3.lüğü ve süper kupayı kazandırdı |
umarım ole olur :) ama tigana giti diyelim yerine daum glmesin bnce... |
adam gibi kadro çıkarırsa ki cska maçında çıkacak inanıyorum beşiktaşı görün.zaten bu maçta iyi oyun olmazsa şunu anlıcaz seneye yeni yönetim yeni umut yeni hoca olucak biz bisene boşa geçiricez kombineler elde patlıcak |
tigana ts maçı sonrası oyuncuları yonetımde tigana'yı sucladı bnce ikisinde de suc var..ama bu cska ve gs macı sonrası tigana'nın gonderilmesi yada gonderilmemsi ntlik kazanacak |
tigana cska maçını düşünerek gereksiz bir risk aldı,saçma bir kadro sürdü sahaya ve elinde patladı,bir daha böyle bir yanlış yapacağını sanmıyorum |
GONDERILMEYECEK KESINLIKLE , icimden bi hiss oyle diyo :D |
ya cinconlar luce yi yolladı biz aldık şampiyon olduk istermisiniz şimdi de gerets i yolasınlar biz alıp şampiyon olalım? |
Alıntı:
|
yaw arkadaşlar sole bişey war hocaya yakın ligi bilen bir adam lazım.örnek sinan engin onun gibi.onun hocaya bilgi vermesi lazım. daha hoca herhalde ligimizi 8 aydır çözemedi. |
sinan abimiz de arada cok konusuyor yaa |
ya ben demiştim demek moda ama bobo ile olmaz daha kaliteli forvet lazım dediğimizde millet boboyu yere göğe sığdıramadılar , defansa yabancı hakkı varsa kullanılmalı defans bulamıyosan önlibero alınmalı dediğimizde bu transferler yeter dendi burdan çıkacak kanı çabuk havaya giriyoruz delgado ricardinho olay tamam olmuyo. buna rağmen beşiktaş bu ligi almalı o ayrı. kesinlikle devre de bobo gitmeli gökhan ünal alınmalı. defansa mutlak adam lazım (pascal cygan tam adamıydı kaçtı) klebersonda sezon sonu yeniden düşünülmeli tabi runje ile birlikte.runje bobo kleberson seneye bunlar olmamalı... delgado ricardinho gerisi yalan |
bence lucescu gelsin cok ii hocaydı... |
ayni riza calimbay gibi olur bence ondan gelmesin bize turk tek.dir su anda bosta kim var diye bakiyorum cok iyi de bir teknik direktor yok . ama tigana gitmeyecek bence |
ooh eskittiniz hocayi yine |
Ziya Doganin şansı yok, gitti tam zamanında yine TS'ye. Kimse kusura bakmasın ama Baki gibi bir adamı alıp, TS maçında ısrarla oynatırsan, hele hele devre arasında değiştirmezsen... kusura bakmayın ama ben bunu bize yakıştıramam. |
sinan bişey biliyo sa dogrudur ona katılıyorum. keske basımızda olsa... |
Alıntı:
hadi at tüm takımı ama ya TS maçındaki muhteşem ötesi seyirci! bana lütfen söyle, dünya'da hangi takımda var böyle bir taraftar!? Böyle bir takıma hangi teknik direktör sahip olmak istemez? |
samet aybabaya ısınamadı beşiktaş taraftarı böyle bir geçiş döneminde yerli hocaya dönülmemeli |
ne samet aybabası ya gitsin rizeyi çalıştırsın takımmı yok. arkadaşlar beşiktaşımız o kadar küçüldümü ya samet aybabayamı kaldık biz. rızadan ağzımız yandı zaten yerli t.d. istemiyoruz! |
Tigana'nın 7 günahı..!!! Trabzon hezimetinin ardından kulislerde Jean Tigana'nın yerine geçecek adaylar tartışılıyordu. Listenin başında da Mustafa Denizli vardı. Peki Tigana nasıl bu hale geldi? Gökhan Zan ve Runje'nin maçtan sonraki açıklamalarında bu sorunun cevabının ipuçları vardı. İki futbolcu da Tigana'nın oynattığı sistemin yanlışlığına dikkat çekti. Gökhan Zan'ın 'Bu takım, bu sistemle çok gol yer' eleştirilerine ortak olan Runje de önündeki defanstan şikayet ederek, 'Adam markajı yapmayı bilmiyoruz. Kimin nerede durduğu belli değil. Her atak kalemizde gol tehlikesi oluyor' dedi. HEP BİLDİĞİNİ OKUYOR Futbolcuların aralarında en çok konuştuğu konu ise Tigana'nın yanlış kadro tercihinin yanı sıra kendilerine soğuk davranması ve iletişim kurmaması. Tigana sadece futbolcularla değil, yardımcıları ile de iletişim kurmuyor. Kartal'ın teknik patronunun yardımcılarının önerilerini dikkate almaması ve rakibi iyi etüt etmeyerek kendi bildiğini okuması da diğer günahları arasında sıralanıyor. Adının açıklanmasını istemeyen bir yönetici de Tigana'nın Beşiktaş'taki statüsünün artık tartışmaya açık olduğunu belirtti. BEŞİKTAŞ'IN PARASINA YAZIK Sekiz aydır Beşiktaş'ın başında bulunan Fransız çalıştırıcının kredisini tüketmeye başladını ifade eden Beşiktaş yöneticisi, Tigana'nın durumunun CSKA Sofya ve Galatasaray maçlarından sonra tekrar gözden geçirilebileceğini söyledi ve eleştirilerini şöyle sürdürdü: Ricardinho'nun transferi yanlış. Gereksiz bir transfer. Beşiktaş'ın Ricardinho'nun yerine sağlam bir stopere ihtiyacı vardı ve transfer oraya yapılmalıydı. Elde Delgado gibi bir isim varken bu futbolcunun alınması yanlıştı. Beşiktaş'ın paralarına yazık. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- kaynak http://www.karakartal.com/haberler/17174.php |
Ricardinho gereksiz diyen yönetici de gitsin.. ki ben hiç bir aklı selim insanın Ricardinho gereksiz diyeceğine inanmıyorum, Beşiktaş'lı bir yönetici de asla demez, ezikler der böle bişi. tigana'nın bence günahları: 1- baki 2- runje 3- TS maçındaki bariz hatalarını görmezden gelip futbolcuları suçlaması 4- 8 ay geçmesine karşın hala kafasında bir takım oluşturamamış olması 5- Böylesine büyük bir taraftara layık olamaması.. bu arada, siz hiç hayatınızda, 100. yılımız da dahil böylesine muhteşem bir taraftar gördünüz mü hiç tribünlerde? tigana'nın sevapları: 1- Takımı gençleştirmesi 2- Burak, Gökhan Zan - Güleç, Serdar gibi oyuncuları yıldız yapması 3- Delgado ısrarı son TS maçı beni ve herkesi çok tedirgin etti, ben yerine daha iyisinin gelmesinden yana değilim aslında şu aşamada, ama Ali Gültiken'in de biraz Sinan Engin gibi olması lazım, susması için orada değil sonuçta. Yönetimin de tigana gibi kendini beğenmişlere teslim olmaması lazım. Ya aklıma birşey geldi, Ziya Doğan sanmam döneklik yapıp söz verdiği bir klubü yüz üstü bırakıp gelsin... peki ya Ersun Yanal? muhteşem takım kurdu yine :/ Milli takımda yaptığı hatalardan da ders almıştır... |
avrupada başarı için..ve sen kadronda yıldız oyuncu görmek istiyorsan bunlar için avrupada vizyonu olan bir hoca lazım ersunlarla ziyalarla bu olmaz... |
Alıntı:
daha sıze boyle devam eden yanlıslıkları anlatırım.buyuk hoca bu yanlıslıkları yapmaz kardesım bu adam bıze yakısmıyor.tıganaya GÜVENMIYORUM GÜ VE NE Mİ YO RUMMM |
benc Ziya Hocaya laf söyleme, o gelecekte bizimle olacak. olmasa bile çok büyük bir Beşiktaş'lı kendisi.... |
tigana gönderilip sil baştan bir sezon daha kaybetmeyi göze alamayız,bir maçla tigana gönderilmez arkadaşlar bu kadar çabuk yargılamayın hocaları,kim gelse bu tip maçlar kaybedilecek,futbolda varolan durumlar bunlar,tam birlik olmamız gereken zamanda yine bizi parçalamaya çalışıyorlar,izin vermeyelim |
Alıntı:
|
Tigananın 2 günahı 1.Yanlış sistem seçmek 2.Yanlış sisteme yanlış oyuncular seçmek Eğer bu yanlışlarını farkederse ben kalmasından yanayım. birçok doğruları da var görmezden gelmeyelim iyi hoca aslında. |
ne kadar kafamı çok karıştırmış olsada Beşiktaşımız için tam destek: Forza Tigana ULAN! ;) |
tigana gitçekse eğer yerine adam gibi adam olan erturul sağlamın gelmesini isterim..... |
Alıntı:
|
tigana ya nedense hiç bir zaman diliminde alışamadım özellikle hiç bir maç ta oyun esnasında müdahale edemiyor taktisyenlik sıfır sıfır sıfır sıfır tigana sınıfta kalır |
En çok günahı ise herşeyin onun bildiğini düşünmesi ve bildiği yapması..Hep suçle başkaları o hiç değil sanki |
geçmişteki yazıları okurken bu yazı dikkatimi çekti demekki 7-8 ay önce de bu tip olaylar konuşuluyormuş sahi ne değişti tigana ile ilgili üstelik yukarıda cevap veren arkadaşlardan birisi elinde yeterli malzeme yok diyor ya bu seneki malzeme eziklerede yeter cincon a da ama taktisyen nerde yok ne yazıkki yok |
Alıntı:
|
bence gitsin zaten iyi bir teknik direktör olsaydı avrupada boşta kalmazdı |
bence futbolculara yürekten oynamayı aşılarsa bizi hiç kimse tutamaz |
arkadaşlar yapmayın daha 5.haftadayız..hemen asıp kesmişsiniz..bu saatten sonra gelecek hoca takıma kötülük eder..ve beşiktaşın bir sezonun daha boşa gitmiş olur..bakın geçen hafta barça kendi sahasında 3-0 yenildi..brezilya milli takımı dünya kupasında çeyrek finalde elendi..kimse bişi dedimi..bakın cincona..bakın eziklere..fb sakaryaya yenildi..cinconun 4 beraberliği var 9.sırada..yapmayın bu medyanın tuzağına düşmeyelim..dikkat edin avrupanın başarılı ve isim yapmış takımlarına hepsinin öncelikleri İS-TİK-RAR-DIR..sir ferguson manu yu 17 sene çalıştırdı..dikkat edin..17 sene..geçen sezon manu gruplardan çıkamadı..kimse bişi demedi..bize tek lazım olan istikrardır..tiganaya sahip çıkalım..yolun daha çooooookk başındayız.. |
arkadaşlar bence tigananın gitmesi bize gene 2 yıla neden olur biraz sabır ama tigananında bazı hatalardan vazgecmesi lazım 1- yanlış sistem 2-yanlış sisteme yanlış oyuncular. |
Türkiye`de Saat: 23:58 . |