|  25-07-2008, 13:10 | #1 | 
  | Banned 
				 Tecrübe Puanı: 0  |  |   Vista'da varan iki... |  |  

Vista'da VARAN İKİ   Amaç, XP kullanıcılarını tuzağa düşürmek.
 İddialar doğruysa, Vista kampanyası her geçen gün daha da ilginç bir hal  alacak.Microsoft'un rakiplerine karşı geçtiğimiz günlerde başlattığı agresif  reklam kampanyasının ikinci durağı ile ilgili çok ilginç iddialar ortaya  atılıyor. News.com'un iddiasına göre bu kez hedefte Windows XP kullanıcıları  var. Kullanılan yöntem ise biraz garip...

İddiaya göre Microsoft, San  Fransisco'da Vista'yı beğenmediğini söyleyen bir grup Windows XP kullanıcısına  kod adı "Mojave" olan yeni bir işletim sistemini test ettiriyor. Kullanıcıların  yüzde 90'ı yeni işletim sisteminden çok etkilendiklerini söylüyor. Testin  sonunda ise, kullanıcılara test ettikleri işletim sisteminin aslında Vista  olduğu, Mojave kod adlı bir işletim sisteminin gerçekte var olmadığı  açıklanıyor. Tabi bu arada test süreci dakika dakika filme alınıyor ve kayıtlar  da muhtemelen reklam kampanyasının ikinci ayağında kullanılacak.

Microsoft'tan Bill Veghte, Vista'ya duyulan antipatinin aslında  Vista'dan değil, özellikle Apple tarafından yürütülen reklam kampanyalarından ve  basında çıkan taraflı yorumlardan kaynaklandığını söylüyor. Zaten Microsoft'un  başlattığı karşı reklam kampanyasının amacı da bunu gösterebilmek. Bakalım  ilerleyen günlerde "Mojae" sandıkları Vista'yı kullanan ve ne kadar memnun  kaldıklarını heyecanla anlatan XP kullanıcılarını seyretme imkanı bulabilecek  miyiz?
				__________________ ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!   | 
  |   |   |