|  26-03-2008, 22:16 | #1 | 
  | Banned 
				 Tecrübe Puanı: 0  | 
 Türkiye'de ilk sesli SMS   Turkcell, Türkiye'nin ilk sesli SMS uygulamasını  başlattı.  
  Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, "KonuşGönder" adlı mesajlaşma  servisi, Turkcell abonelerinin birbirlerine mesajlarını kendi sesleriyle 30  saniyelik sürede gönderebilmelerini sağlıyor. 
 Mesajlarını sesiyle  gönderip özelleştirmek isteyenler, mesaj yazma fırsatı bulamayanlar veya  zorlananlar, doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel gün kutlamalarını sesiyle  göndermek isteyenlere KonuşGönder servisi yeni bir fırsat sunuyor.

KonuşGönder mesajı göndermek istenilen numaranın başına "0" yerine "*"  konarak (Örneğin: *53XXXXXXXX) aranması ve mesajlarını söyleyip kapatmaları  yeterli oluyor. KonuşGönder mesajı istenilen kişiye hemen ulaşıyor.

KonuşGönder mesajı göndermenin ücreti 1 kısa mesaj ücretiyle aynı.  Gönderilen yeni KonuşGönder mesajları "*0*" aranarak ücretsiz dinlenebiliyor.

Açıklamada yer alan bilgiye göre, KonuşGönder servisi, dünyada 7  operatör tarafından sağlanıyor ve 130 milyon abone tarafından kullanılıyor.  Özellikle Asya Pasifik bölgesinde gençler arasında tercih edilen bir servis olma  özelliği de taşıyor.

__________________ ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!   | 
  |   |   |