![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | abi benim çaliştiğim firmada biriiniin wardi adam fenerli rastgele almiş ben istedim ama satmiyor herkes numaramı biliyor satamam dedi sonradan duydm bi beşiktaşlı taraftara satmiş ege kartallardan birine tam 750 lira... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | OLSADA VERMEM SEN YANLIŞ YERDE ARIYORSUN EZİK REPUÇLİC MİDİR NEDİR ORAYA SOR ONLARDA VARDIR NASILSA HEP BİZİ ÖZENİOLAR...FB NİN AÇILIŞI BİLE Fanatik Beşiktaş'lılar bence ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | BNDE ARADIM ÖLE AMA BULAMADIM AMA YAKININI ALDIM 1902 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadsm aradığın yer yanls bı kere brdakı herkesde senn gıbı BJK li kimse sana vermez hattını | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benimki turkcell ama başı 531 sonu 1001 olur mu ![]()
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | benim ki 1903 arkadaşımm bende fanatiğimm bana milyarları versen yine vermem...ama senin için bi araştırma yaparımm... 3 arkadaşımda daha var yanlız onlarınn turkcell vodafone kardeşşş satarlarsa senin içinn sorarımm kardeşş.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |