|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
28-09-2007, 22:09 | #1 | ||
Moderator Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 |
Bunu Konuşalım Genç kuşağın gözde gazetecilerinden, deneyimli radyo yapımcısı Candaş Tolga Işık, her hafta ses getirecek ve gündem yaratacak bir haber tartışma programına imza atıyor: BUNU KONUŞALIM… Yapımcılığını Sinan Çetin’in üstlendiği program Pazar akşamları 20:50’de ekranlara geliyor… Konuşulmayan konular, bir türlü çözülemeyen sorunlar, Türk ve dünya gündemi, sorunlara çözüm önerileri, yeni projeler, siyasetten ekonomiye, magazinden sanata, spordan aktüel olaylara kadar her şey Gazeteci Yazar Candaş Tolga Işık’la Bunu Konuşalım’da ele alınıyor… Bunu Konuşalım’da bu hafta Türkçe konuşulacak… Candaş Tolga Işık’ın hazırlayıp sunduğu Bunu Konuşalım’ın konukları Türk Dil Kurumu Başkanı Prof.Dr. Şükrü Haluk Akalın ve Gazeteci, Dil Uzmanı Hakkı Devrim… TBMM Başkanı Köksal Toptan ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ında canlı bağlantılarla katılacağı Bunu Konuşalım’ da Dil bayramı vesilesi ile Türkçe’nin gelişmesi, doğru kullanımı ve yozlaşması masaya yatırılıyor. Bunu konuşalım, Beşiktaş Tribünlerinin renkli grubu Çarşı’yı da konuşacak… Grubun verdiği sosyal mesajlar ve güncel olaylara duyarlığını Grup Lideri Alen Markaryan anlatıyor… Türkiye’nin en genç ve en cesur haber programı Bunu Konuşalım her Pazar saat 21.00’de canlı yayınla TV 8’de…
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
|
28-09-2007, 22:11 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 39 | saol dogan abi soyledigin icin..
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
28-09-2007, 22:31 | #7 | ||
Moderator Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 | bence Alen son zamanlarda Çarşıyla ilgili ortaya atılan ithamlara guzel bi cewap vericek...Agızlarının paylarını alıcaklar hepsii...Alen öyle iş olsun die programa cıkmaz...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |