![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Yazal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Kadın programları sağlığı bozuyor RTÜK’ün talebi üzerine Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği (Türk PDR-DER) tarafından hazırlanan rapora göre, aile, kadın ve şiddet eksenli programlar, çocuk ve gençlerin ruh sağlığını ve gelişimlerini olumsuz yönde etkileyebiliyor. AA hala reting rekorları kırıyorlar kadınlı erkekli büyük bir topluluk konukları oluyor nolcaz böyle
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | az önce kanallara göz atayım dedim tüm kanallarda kadın programı var nefret ediyorum arkadaş kapatılsın hepsi !
__________________ ![]() Kadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim annemde izliyo yaa ben ev hanımı olsam napardım acaba ![]() her kanaldanda çıkıyolar evet
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Forumun Mavis'i ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Harbi ya. Ne bicim insanLar var. hr$eyLerini anLatıyorLar. ama bir yandan da kayıpLarını buLAbiLiyoLar : ) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | amcam geldi beni kovaladı ben ondan kaçtım ondan kaçınca dayımlara gittim orda dayım taciz etti ondan kaçtım istanbula geldim burda bi yerde çalışıordum o sırada 3. kattan düştüm yere düşünc üstümden bi arabada geçti beni hastaneye kaldrdılar,hastanede seneler önce kaybettiğim babamı buldum sonra babam hhep annemi döverdi onları hatrladım depresyona girdim.. nolur yardım edin ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
rebellious eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
evet ya nedir bu böle.insanlar nasıl çıkıpta hayatlarının en kötü yanlarını eksiksiz anlatabiliolar anlamıorum!! şöle bşy de var bu tür programları izleyen kadınlar olayları yaşantılarına da yansıtıolarmış,al başına belayı ![]() sonuç:şiddet ve ayrılık.yazık valla...... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |