![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Bir Dilek Tut Deseler Bir dilek tutsaydım, neyi dilerdim? Cümleye, aleme sevgi dilerdim. Ben olmadım amma olsun isterdim, Dosta, düşmana mutluluk dilerdim. Paraya servete gözüm olmadı, Şana şöhrete hiç yüzüm olmadı. Bir gün olsun garip yüzüm gülmedi, Amma ben herkese neşe dilerdim. Okuya okuya alim olmadım, Yazı yazsam bile katip olmadım. Çok şükür yinede cahil kalmadım. Bütün insanlara akıl dilerim. Yüreğim eh işte, gönlüm yaralı, Gönlüme gülen yok, bahtım karalı. Dünya senin olsa neye yarardı, Ben cümle aleme sıhhat dilerdim. Servetim yoktur ki, onlara kalsın, Yolları hak, bahtları açık olsun, Dört yavrum var amma cümlesi için, Ben yüce Allah’tan hayır dilerim. O sahip olur da, korur dilerim.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/tiyatro-edebiyat/24062-ramazan-ates-siirleri/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | Post #0 | Refback | 18-05-2008 22:48 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |