![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Armut Kabak Şaşma da gör! Bizim bostanda Teveklere bakınca. Havasından mı, suyundan mı bilinmez Değişmiş genleri... Koskoca kabaklar Olmuş ince saplı birer armut! Dizilmişler dala inciler gibi Çomaklara sarınca... Erik çalan biri vardı bilirsiniz! Hep yaşardı çocukluğumuzda... Cebi hiç dolmayan hani Hırsız Mahmut! Haber yolladım ona. “Gel topla! dedim, armut kabakları... güneş dağ ardına ağınca..” Başka bir haber daha yolladım Biraz üstelerseniz eğer Bunu da size söylerim: “Nasılsa ben bıktım En iyisini yemekten yıllarca...”dedim.. Ve Öldüm gülmekten.. Bizim bostanı, Armut kabakları, Çocuk Mahmut’ u hatırladıkça...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |