![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Fahişe meğer ne çok sevgilin varmış güneşkadın kıskandım seni, beni bağışla her allah'ın günü tepemde alev alev yanarsın da bitmez hiç sevdalı yanın küllerin geri mi döner yoksa ocağına şaşarım nerende saklarsın onca sevgiliyi dolaplar mı yaptırdın odalarına mesela tam sevişirken allım şallım baharla nasıl davranırsın kış çıkagelse kapına merak ettim benden de var mı haberin sevdanı dağıtırken ona buna neden beni görmezsin hangi vebalimden dolayı yalnızlığı reva gördün bana inan, daha çirkin değilim karafatmadan hamamböceğinden kargadan kakalaktan yoksa da çok param pulum benzemesem de papatyaya zambağa gül ağacına... beni de sev, beni de al koynuna söz kimselere söylemem sana dair gördüklerimi bildiklerimi ketum yanım,hovarda yanın olur beni de kat yanan ateşine birlikte yanalım emi!..ne olur!
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |