![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #36 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Pimapenci Sevgilim daha iyi görebilmek için seni! pencereler açtırdım duvarlarıma... çift cam, pimapen! .. artık soğuk giremeyecek içeri bir daha! .. daha çok ısınacağım bu kış ellerin değince ellerime, yanacaksın... ne hayal ama! .. oysa açılan camlar neler getirdi odalarıma... çiviler, tuğlalar, ton ton toz... kum ve mala! ... cam kırıkları, pirinç elmas çekiç ve mermer...yürek ister anlatmaya... bir yığın ayak! .. kimi çekiç sallar çivi başlarına kimi sıva vurur pencere kenarlarına kimi de merak eder açılan kör yanımı(!) çevirip çevirip gözlerini bakarlar camlarıma... sorma gitsin evde bir karmaşa... yer değiştirmiş bütün eşyalar her biri bir çocuk sanki, oynarlar köşe kapmaca... masa, çiçeğinden yoksun çiçek saklanmış kapı arkasına... sandalyeler ayaklı ya atmışlar kendilerini dışarıya... birinin üstünde bir kedi uyuklar bir açıp bir örtmesinden anlıyorum gözkapaklarını dalmış et ile kemik hülyasına... aslında anlamazdım onun bu halinden ama ben de seni düşlerken aynı hallere düşüyorum inanmazsan inanma! .. bitti işte! ..açıldı pencerelerim ne sen geçtin sokağımdan ne de ben üşümekten vazgeçtim... seni yalancı seni! .. hani sen olacaktın pimapencim... 'aç kapa, kapa aç oyunu' oynayacaktık onlarla hala gelmedin.....
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |