![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #183 | ||
Guest
| hem sen.. yokken daha güzeldin hem sen.. varlığında tanıdığım sen değildin... yine sevilirdin bu kadar inan dönüşüne bağlı değildi sevdamın ağırlığı yokluğuna ve ımkansızlığına direnmek herseyden daha anlamlıydı... benim değil ama bikereye mahsus koydm idare edin | ||
![]() |
![]() | #184 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ve birgun daha bitti senden uzakta kollarında olmadığım kaçıncı gecem dinmiyor sızısı yuregimin yoklugunda gittiğin gunden beri hasret kaldım kokuna tenim teninin hasretiyle yanıyor duduakalrında ki tutkuyu özledim kurumus opusmeye hasret dudaklarım omzunda gözlerine dalıp boğulmak vardı hergece uyumak vardı huzur icinde sıcagınla ama sen gittin hiç sevmemişcesine sanki bu yanan atesim sen değilmissincesine
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #185 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bakışların öyle doluki susuşunda bile bişeyler anlatıyor sessizce.... karanlığın içinde aydınlık gibisin sana baktıkça yüreğim sızlıyor sessizce... bazen hayat dolu ve bi okadar kırılgansın çıkarta bilsem içindeki karanlığı sessizce.... aydınlığım olsa gözlerin kara gecelerime yüreğinde ki beni çıkarta bilsem sessizce.... korkuyorum cesaret edemiyorum ya birgün bende bende kaybolursm o gzölerde sessizce...
__________________ SiYaH BeYaZ Her Kez Dost Olamaz... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #186 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | |||
![]() | ![]() |
![]() | #187 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ SiYaH BeYaZ Her Kez Dost Olamaz... ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #189 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yok beyazları ben kırmızıları sen yazdın ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |