![]() |
Alıntı:
Sende muhteşemsin hayatım:) Efecim sağolasın inşallah o günleri görürüm:) Mehtabım söz yeni yazacağım şiir senin canım.. |
bekliyorum zeynom |
Siyahtır asalet... Siyahtır hüzün... Nereye baksam sen. Ne zaman sana baksam siyah. Rüyalarım siyah, geleceğim siyah Siyaha bürünmüş bedenim Kanmaz artık beyazlara. (Mehtapçım bu sana değil önceden yazmıştım bunu seninki gelecek :) ) |
bu şiir güzel, siyah gibisi yok... |
bi şiirde bana yazsana be nefertiti(abla mı deseydim:D) ben sana anlatimm düşüncelerimi yaşadıklarımıı sen şiir haline dönüştür...wallaa ben bi başlarsam anlatmayaa sen sayfalarca yazarsın...bu şiirlede nobeli alırsın wallaaa....:D şiirlerin harika gercektennn...eline YÜREĞİNE SAĞLIKK... |
Şiir siparişi vermiyelim,kimden alıştınız yaa :D Zeynm'a şiir şiparişini anca ben veririim :D |
ne sevmek gunahtı seni nede ugrunda olmek ne ellerini tutmak ayıptı ne de dudaklarını opmek buda benden olsun :) |
Bir türlü tamamlayamamıştım, en sonunda bitti :) Sanma hep yüzün güler sevdiklerin olur yanında Sanma benden iyisin, sadece şans vurdu sana Sanma düşünce kalkmaz yerden bu beden Her düşüşün bir yükselişi var, ümitler tükenmez son nefesi vermeden... Kaçma, kaçsanda faydası olmaz gelirim peşinden Ölme sakın, daha bitmedi görülecek hesap yeniden. Dün yaptıkların bugün de, yarın da silinmez kaderinden Her yükselişin bir düşüşü var, günahların seninle çıkar derinden... Ağlama, ağlasanda çare olmaz yaşananlara Yanıldın sen çıkmaz sandın bunlar karşına Kanamayan yer kalmadı taşar oldu bedenden, Hemen kaçmak yok, daha bir hesap var ödenmesi gereken... Sandın ki oyundur yada eğlence, Kolay bu değil mi sadece söz de. Sonsuza dek bu sızı kalır içimde, Gelsen de gitsen de artık benimle. Kaybettiğimi sansan da kazanan benim. Mutluluğu sevemedim, hüzünlerdeyim. İçimdeki kayboluş senin eserin, Yıkımın muhteşem bak ta gör sevin.... |
özellikle ilk dörtlüğe bayıldım,eline sağlık canım,süper olmuş |
yine döktürmüşün baldız aferim kitabıu ne zaman yapıoz |
Türkiye`de Saat: 10:33 . |