![]() |
ben seni melalinde sevmişim gülsende olur,gülmesen de.... ben seni yokluğunda sevmişim gelsende olur,gelmesen de... fena alıştım sana bir buhurdan gibiyim buram buram senin için tüten,senin için yanan bilsende olur,bilmesen de... taş bile daah sert değil yalnızlık çekilir dert değil bölsende olur,bölmesen de... akar gözyaşlarım gecelerce silsende olur,silmesen de... |
tşkler. |
Yasladım geceye sırtımı Sabahı, inan, düşünmüyorum Hele seni, Hiç aklımdan geçirmiyorum Henüz delirmedim Yaşıyorum... |
Senin hiç gözünün önünden gitmeyen Bazı anlar oldu mu? Uyuduğunda bile seni terk etmeyen? Sen onun elini tuttun Bana hiçbir şey söyleme Onu öptün sen Sakın bana geri dönme Mahvolursun Öyle yaralıyım ki; Kanatandın, Kanayan sen olursun Sakın... |
Yağmurcum harikasın ya, süper..... |
teşekkür ederim zeynom sana daldım gidiorum bende |
Ne avucumda güneş Ne de uzak sonbahar Yokluğunu çizdim hasretinle Yazdığım her kelime kalbini yakar Üşürsün bir talan vakti Ayrılıklar vardır, düşünmeden edemezsin Sonra sıyrılıp o paslı geçmişinden Düşlerine yetişemezsin Yitip giden zamandır elinden Ve yılların yorgunluğu düşen gözlerine Yokluğunu çizdim hasretinle Artık kimseyi sevemezsin... |
Sonra sıyrılıp o paslı geçmişinden Düşlerine yetişemezsin Bu satırlar tam benim tarzdan olmuş:) Harikasın:) |
ne gusel yazıyorsunuz siz ya |
forumun şairi benım :D kimse bu ünvanı elimden alamaz yakarım bu gezegeni :D |
Türkiye`de Saat: 19:46 . |