![]() |
zeynom bu sana Siir olur bana senin gözlerin Çelik gibi ağır senin gözlerin Uçsuz bucaksız gözlerin Ufkumu aydınlatır senin gözlerin |
Sağol canım ya gözlerim için büyük iltifat :) |
hem sen.. yokken daha güzeldin hem sen.. varlığında tanıdığım sen değildin... yine sevilirdin bu kadar inan dönüşüne bağlı değildi sevdamın ağırlığı yokluğuna ve ımkansızlığına direnmek herseyden daha anlamlıydı... benim değil ama bikereye mahsus koydm idare edin |
ve birgun daha bitti senden uzakta kollarında olmadığım kaçıncı gecem dinmiyor sızısı yuregimin yoklugunda gittiğin gunden beri hasret kaldım kokuna tenim teninin hasretiyle yanıyor duduakalrında ki tutkuyu özledim kurumus opusmeye hasret dudaklarım omzunda gözlerine dalıp boğulmak vardı hergece uyumak vardı huzur icinde sıcagınla ama sen gittin hiç sevmemişcesine sanki bu yanan atesim sen değilmissincesine |
bakışların öyle doluki susuşunda bile bişeyler anlatıyor sessizce.... karanlığın içinde aydınlık gibisin sana baktıkça yüreğim sızlıyor sessizce... bazen hayat dolu ve bi okadar kırılgansın çıkarta bilsem içindeki karanlığı sessizce.... aydınlığım olsa gözlerin kara gecelerime yüreğinde ki beni çıkarta bilsem sessizce.... korkuyorum cesaret edemiyorum ya birgün bende bende kaybolursm o gzölerde sessizce... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
seninle birlikte yazdık :D:D:D |
Alıntı:
|
eagletrap vala dun akşam ii döktürmüşüz hee |
Türkiye`de Saat: 02:15 . |