![]() |
zeyno harikasın....bittim valla.. bu güzel şiirlerin giç bitmesin tmmı hayatım...seni çok seforum opt |
Emanetin çok durdu, al artık senin... |
Saolun canlarım bende sizleri çok seviyorummm:) İnşallah sizlerden böyle güzel yorumları okudukça şiirlerimde çoğalmaya devam edecek;) |
inş canm :) |
beklioz zeynom |
vazgeç artık şu karamsarlıktan,güzel günler yakındır:) ellerine sağlık cnm |
Alıntı:
|
evet gerçekten çok güzel bir paylaşım tanımıyorum ama eline yüreğine sağlık diyeyim |
Arkadaşlar video' yu izledikten sonra şiirin daha anlamlı olacağını düşünüyorum.Mutlaka izleyin;) Güneş belki bir gün bizim içinde doğar, Aydınlatır yeryüzünü, dağıtır karanlığı di mi anne??? Güneş belki bir gün buralara da gelir ısıtır dört bir yanı, Soğuyan kalpleri de ısıtınca her şey düzelir di mi anne??? Belki arkadaşlarımı da getirir, getirir di mi anne??? Eskiden sallandığımız yerler şimdi silahla dolu. Papatya topladığımız bahçeler neden kan kokuyor? En güzel oyuncağım sarı saçlı bebeğime ne oldu?? Gökyüzündeki uçurtmalarımızın yerini dumanlar aldı... Ben eskiyi özledim geriye dönsek olmaz mı, olmaz mı anne??? Evimizin önünde kaydırak oynardık di mi anne?? Bazen mızıkçılık yapıp küserdim arkadaşlarımla. Sonra barışırdık ama ayrı duramazdık fazla. Ama onlar artık yok sıra şimdi bende mi, bende mi anne??? Buralar şimdi çok soğuk üşüyorum, üşüyorum ben anne. Ne olur dönelim eskiye yaramazlık yapmayacağım anne. Silah sesleri hiç susmuyor uyuyamıyorum geceleri anne. Ne olur dönelim eskiye yaramazlık yapmayacağım anne... Güneş bir sabah bizim içinde doğacak, doğmalı di mi anne?? Artık silahlar durmalı, kanlar kurumalı di mi anne?? Ağlayanlar susmalı, bundan sonra gülmeli di mi anne?? Peki ölenler ne olacak, onlarda geri gelecek, gelecek di mi anne??? Güneşi artık sevmiyorum, doğmasın istemiyorum anne. Asla geriye dönmeyeceğiz, bu yaralar kapanmayacak di mi anne??? Başkaları unutsa bile izleri bizde kalacak, hep acıyacak di mi anne?? Güneşte kötü olmalı, yoksa niçin bizi kurtarmadı, Kötüler hep ağlattı neden onları durdurmadı... Demek ki iyileri o da sevmiyor, hep kötüler kazanıyor di mi anne?? Ama biz gülmesek bile hep iyi olalım, ağlatmayalım di mi anne? Belki bir gün iyilerde güler, her şey yeni baştan başlar di mi anne???........ |
çok güzel zeynep diline yüreğine sağlık. çok duygulandırdı beni hem video hemde arkasından gelen şiir. umarım yazdığın bu şiirlerle ilerde güzel yerlerde olursun... |
Türkiye`de Saat: 09:56 . |