![]() |
Çok teşekkürler arkadaşlar yorumlarınızı gördükçe çok mutlu oluyorum :) İnşallah yazdıkça paylaşmaya devam edeceğim ;) |
zeyno naptın sen yaaaaa...bitanesin valla. biliyosun zaten çok ii diilim bide bu şiir...döktürmüşün yine |
çok güzel, çok ;) Yüreğine sağlik !! |
Bravo Zeynep daha yeni okuma fırsatım oldu şiirlerini. ŞİİR YUREGİ BUYUK İNSANLARIN işidir, seni gercekten tebrik ederim çok yurekli bir kız oldugun için. |
Alıntı:
|
bitanesn zeynom :) |
süper ötesi helal devamını bekleriz........... |
cok güzel bi şiir saolasın :) |
ellerine yüreğine emeğine kalbine ruhuna sağlık canım... :) |
zeynep'ten ilhan aldım, bu çıktı(sözler benim değil çaktırmayın) Acıyı yok etmek istedim Ama sadece daha fazasını getirdim Ölmek üzere yatıyorum Ve kıpkırmızı bir pişmanlık ve ihanet akıtıyorum Ölüyorum, dua ediyorum, kanıyorum ve bağırıyorum Kurtarılamayacak kadar kayıp mıyım? Çok mu kayıbım Tanrım, sargı bezim Kurtuluşu bana geri ver Tanrım, sargı bezim Kurtuluşu bana geri ver Beni hatırlıyor musun? Çok uzun süredir kayıbım Diğer tarafta olacak mısın? Ya da beni unutacak mısın? Ölüyorum, dua ediyorum, kanıyorum ve bağırıyorum Kurtarılamayacak kadar kayıpmıyım Çok mu kayıbım ölmek istiyorum Yaralarım mezar için ağlıyor Ruhum kurtuluş için ağlıyor Red mi edileceğim Tanrım Sargı bezi İntiharım evanescence - tourniquet... |
Türkiye`de Saat: 17:37 . |