![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | transfer yapılmasın ama yinede eldeki gereksiz yabancılar gönderilsin. Yabancı değil yerli transferler ağarlık verilsin o halde.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Yönetime teşekkürler, gerçekten ellerinden geleni yaptılar.Olsa Türkiye tarihinin en büyük transferi olacaktı ama adam gelmek istemedikten sonra zorla veya parayla olacak birşey değil ..burukluk var tabii içimizde, çok büyük gaz olacaktı..şimdi rakipler başlar konuşmaya ama hiç aldırmayın, onlar bu tarz 1.sınıf adamlarla aynı masaya bile oturamazlar.onların almaya çalıştıkları ile Q7 kıyas kabul etmez.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çok komik çok ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() |
Yine hüsran, yine hüsran. Madem beceremeyecektiniz, madem Quaresma istemiyordu. Niye taraftarı oyaladınız? Niye insanlara uykusuz geceler yaşattınız? Adam gelmek istemeyebilir, bu çok doğaldır. Fakat bunu en başta adamla konuşursun sonra diğer prosedürleri yerine getirirsin. Siz gerçekten acizsiniz, değil Beşiktaş kulübünü daha bir briç kulübünü bile yönetemezsiniz. En mutlu günüm istifanızı borsaya bildirdiğiniz gün olacaktır..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben zaten buyuk bir beklenti icinde degildim,Olmamasi da zaten buyuk bir kayip degil cok daha ucuza daha genc ve ac bir futbolcu bulunabilir. Beni hayal kirikligina ugratan sey Batuhan in yollanmis olmasi bu cocuk seneye patlama yapar biz de dizimize vururz. O zaman Mustafa Hoca nin ne diyecegini merak ediyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Q7 alıp almamalarında sorun yok gelır veya gelmez ancak sen 2 ay boyunca adamın kapısında yatıp ihtiyacın olduğu halde başka mevkılerde arayısa gırmıyorsan bu senın acizliğini beceriksizliğini gösterir. 20 gün sonra sezonu açıyoruz kiminle temasa geçilecek de transfer edılecek kampa katılacak. Seçim öncesi işkembeden sallamak kolay geldi yıldızsa yıldız paraysa para diye ne oldu mantara bağladık. Bir Q7 uğruna transfer sezonunu bitiricez yazıklar olsun. Seçim sonrası düzelir diye bekleyen arkadaşlar biraz daha bekleye dursun 2028 yılında belki düzelirler !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |