![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Keşke daha önceden bitmiş olaydı bu transfer.Şimdi gelsede ona karşı bakış açısı değişti herkesin.Basın milleti heyecanlandırıp heyecanlandırıp geri çekildi.Biz de ha geldi ha gelecek derken adama karşı olan duygularımız bir anda değişiverdi.Daha iyi liglerde oynamak istiyorsa,Türkiye'ye gelmeyi aklından bile düşürmüyorsa; Nerde benim Necip'im..Nerde benim Rıdvan'ım..! Konu beşiktaşkımm tarafından (06-06-2010 Saat 18:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eski Haber1903 Muhabiri Ve yönetici Olan İlker Ezibay'ın Sitesidir . Bende Sizlere Ondan Aldığım Bilgileri Elimden Geldiği Kadar Paylaşıyorum . Direkt Yönetim Ve Yönetime Yakın Kaynaklardan Alınan bilgilerdir . Somut Olmayan Bilgileri Paylaşmaz . İlker Abiyle İyi İlişkiler Kurdum Kendiside Benim Desteğimi İstedi Belki Onun Sitesinde Görev Alabilirim Böylece Sizin Merak Ettiklerinizi Yönetime Yakın Kaynaklardan Bizzat Kendim Arayarak Ulaşarak Sizlere Haber Yapabilirim Aydınlatabilirim . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inşallah da yok ya alamazlar sanmıyorum ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |