![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Qaresma İçin Geri Sayım Başladı ! Beşiktaş`ın 2 sezondur peşinde olduğu Portekizli orta saha oyuncusu için İtalyan kulübüyle karşılıklı oturulduğu ve tekliflerin sunulduğu öğrenildi. İnter kulübunün Beşiktaş ile anlaştığı taktirde Quaresma`nın kulübünün menfaatleri doğrultusunda Beşiktaş`ı kabul ediceği öğrenildi.Kiralamaya sıcak bakmayan Beşiktaş kulubü İnter`den gelen olumlu cevabı bekliyor. Ayrıca Quaresma dışında Beşiktaş kulubünün hiç bir yabancı oyuncu ile görüşmediği öğrenildi. - HABER1903 - | ||
| | |
| | #3 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geçen yaz da duyduk. Hem de çok duyduk quaresmayı. Yanlız ondan vazgeçilip tabata alınmıştı. Bunun gibi tonlarca haber çıkmıştı. Hiçbir yayın-basın ajansına-kanalına-gazetesine güvenmiyorum-inanmıyorum ve duymakda istemiyorum. Benim için tek adres var. O da resmi site. Gordon- Delgado - Zapo ile birlikte daha gönderilmesi gereken 4 oyuncu varken ve bu oyuncular gönderilmeden bu habere inanmak bana daha da zor geliyor. Öteki taraftan tabiiki gelmesini isterim takımımıza | ||
| | |
| | #4 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi adamın bu kadar peşindne koşarsak adam geldiğindeburnu havada olur 2 senedir peşimden koşuyorlar diye havalara girer. Verim alacağımızı düşünüyorum. Belki bi kaç maçta Roberto carlos misali maç kurtarır onun dışında istikrarlı bir faydası olacağını düşünmüyorum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | demedi demeyin bu demirören quaresma diye gidip antepten julio cesar ı alır! 7 numarayıda ona verir! | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Queresma gelse her türlü türkiye ligini sallar atar da istikrarlı olması önemli tabi bu ihtimalleri gelirse konuşuruz ben gelceğini pek sanmıyorum. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Gelecek.. Demirören gecen seneden itibaren biliyor bizim en cok istedigimiz oyuncu Quaresma ve bu sene hüsran yasadik diye Q77 geterecek ve kendisini affetirmeye calisacak.. ![]() Olay olur olay.. ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben olaya farkli yerden bakiyorum quaresma hepimizin bildigi gibi kaliteli bir oyuncu cok yetenekli ve tam bize lazim olan bölgede oyniyor KANAT ve son dönemde basarili olamadi ve artik yine kendisini ispatlamasi gerekiyor kücük misal (baros,kewell gibi )bize gelip burnu havada olma lüksü yok zaten quaresma bize gelirse eger basari yakalamasza kendi ülkesinden haric baska yerlerde sans bulamaz...
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
| | |
| | #10 | ||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | bu transferin üstüne çok düştüler ama sayın denizli istemiyormuş doğrumu bilemem ama bana göre yararlı olabilecek futbolcu herkes hiç bi takımda tutunamadı diyor ..bize gelince tersi olur belki he ne dersiniz ? hem avrupa liginde oynıyacağız bu düzeyde futbolcular gerekir bize .. ![]() Konu BЦЯΛƧı IПöПü tarafından (28-04-2010 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 10 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |