![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | forma yakışmış ![]()
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
| | |
| | #2 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bizde artık üstümüze düşeni yapıp formaları alacağız..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cümlemizeee hayırlııı olur inşallahhhh...
__________________ "Ya ölü yıldızlara hayatı götüreceğiz ya da dünyamıza inecek ölüm" | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | transfer budur!!!! camiamıza hayırlı olsun!!!! şimdi bir tane daha yıldız lazım.... yönetim tam zamanı adam akıllı bir yıldız daha savaşan bu takımın cilası olup bizi uefa finaline kadar götürür..
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | ||
| | |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
futbol veya basketbol oynadın mı bilmiyorum ben oynadığım için sana şu sözlerle karşılık vereceğim.... senin gibi düşünen bir sporcuyu asla kadromda tutmazdım... taraftar istemezse taraftar inanmazsa yönetim futbolcu ne yapsın???? senin tabirinle rüya olabilir ama biz aramızda buna hedef gösterme diyoruz... hedeflerin yüksek olsun kartaldaşım....
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | |||
| | |
| | #9 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu Efsane48 tarafından (13-06-2010 Saat 20:03 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #10 | ||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | bence quaresma transferi dısında baska yabancı transferi yapmıyacaktır yönetim .. zaten yapılmasına da gerek yok ..ama robinho yu alıp delgado,holosko,tabata ve zapoyu gönderdik mi tamamdır .. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |