![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB’ye gönderdiği yazıda Ersan Adem Gülüm ile bir sezonluk sözleşme imzalandığını duyurdu. Şirketten yapılan açıklama şöyle: “Şirketimiz, Adanaspor Kulubü futbolcusu Ersan Adem Gülüm'ün bir sezon için (31.05.2011 sonuna kadar) geçici transferi ile ilgili anlaşmaya varmıştır. Futbolcunun kendisine sözleşme bedeli olarak, 350.000,- TL garanti ücret ve 10.000 TL maçbaşı ücreti ödenecektir.” Bugün Akaretler’deki kulüp binamıza gelerek Asbaşkanlarımız Ertunç Soğancıoğlu ve Serdal Adalı’yla bir araya gelen ve sözleşme imzalayan genç futbolcumuz, internet sitemize yaptığı açıklamada çok büyük bir camiaya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Gülüm, “Beşiktaş’a geldiğim için büyük gurur duyuyorum. İnönü Stadı’nda taraftarlarımızla buluşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Takım arkadaşlarımla tanışma konusunda da aynı oranda heyecanlıyım. İyi bir kadromuz var ve bu sene şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Beşiktaş için elimden geleni yapacağım” diye konuştu. Ersan Adem Gülüm Kimdir? 17 Mayıs 1987’de Avustralya Carlton’da doğdu. 1.85 cm boyundaki Gülüm, defans bölgesinde görev yapıyor. 2 kez Avustralya U-23 takımında görev yapan genç futbolcu, 2004-2005 sezonunda Hume City’de 22 maçta oynadı. Ersan, 2006-2008 yılları arasında Manisaspor’da, 2008 yılında Elazığspor’da, 2008-2010 yılları arasında ise Adanaspor’da forma giydi. Adanaspor’da toplam 59 kere forma giyen oyuncu, toplam 2 gol attı. Konu Mehmet tarafından (20-07-2010 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş`ın Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor`dan transfer ettiği defans oyuncusu Ersan Ademgülüm, ilk kez Haber1903`e konuştu. Ersan Haber1903`e yaptığı açıklamada; `` Beni daha önce Galatasaray kulübü istiyordu. Fakat anlaşamadık. Daha sonra başkanım beni arayarak Beşiktaş kulübü ile kiralık olarak verildiğimi söyledi. Bunu duyunca çok sevindim. Muhtemelen Pazartesi yada Salı günü İstanbul`a gelerek kendimi Beşiktaş`lı yapan sözleşmeyi imzalayacağım. Umarım hepimiz için hayırlı olur. `` diyerek sözlerini tamamladı. - HABER1903 -
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 64
Tecrübe Puanı: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 23 yaşında Manisa ve Elazığ da oynadıktan sonra Adanaspor da tavan yapan ve geçen yıl Bank Asya da Altın karmaya giren 1.85 boyunda,iki ayağını da kullanan,çok mücadeleci,hava toplarına müthiş yükselen ve zamanlaması da çok iyi ,ayaklarına hakim,eğer Avustralya milli tk. seçmese banko milli takımda oynayacak kapasitede benim de 2 defa TV de 1 defa da çıplak gözle(K.Karabük maçında)seyrettiğim,o zamanlar GS ile anlaştı dedikleri ve keşke biz alsdaydık dediğim bir oyuncu..İnanın,3 maç üstüste oynasın ne ferrari yi ne de Sivok u aratmaz..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | çok iyi olur bu Türkiyenin Sergio Ramos'u :P | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | ![]() Galatasaray’ın 4 yöneticisiyle izlediği, ancak bir türlü renklerine bağlayamadığı Adanaspor’un genç yıldızı Ersan Gülüm’ü Beşiktaş kaptı... Adanalı olan yöneticisi Serdal Adalı’nın devreye girmesiyle birlikte bu transferde bir adım öne geçen Siyah-Beyazlılar, 23 yaşındaki yıldızla her konuda anlaşmaya vardı. Geçen sezon forma giydiği 30 maçta 3 kez rakip fileleri havalandıran başarılı savunma oyuncusunu İngiltere’den Manchester City de mercek altına almıştı. Kiralık olarak alınacak Yapılan görüşmelerde Adanaspor’la Beşiktaş da el sıkıştı. Bu sene kiralık olarak Siyah-Beyazlı formayı giyecek olan Ersan’ın beğenilmesi halinde bonservisi de alınacak.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 47 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı olsun..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Açıkçası tanımadığım bir futbolcu hakkında yazılanları okuduktan sonra iyi bir futbolcu olduğu anlaşılıyor hayırlı olsun | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlı Olsun . Beşiktaş Forması Altında Başarılar Diliyorum Genç Futbolcumuza . | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |