![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Yetenekli oyuncuyu büyük paraya alıyorsan muhakkak kumar oynuyorsun demektir. Bu İbrahimoviçi de getirsen böyle, Robbeni de, Delgadoyu da. Risksiz transfer ancak Ernstle, Finkle, Ekremle olur. Ne bekleyeceğini bilirsin, bütün sene de onu alırsın. Bir adam her maç 90 dakika koşabilir ama her maçı kurtaramaz. Mevkiisinin en kaliteli örneklerinden de olsa Ernst mesela 30 maç sabit oyununu oynar, ama Trabzona attığı gol gibi golü sezonda 1 kere atar. Beşiktaşın da yine kumar oynayacağı kesin, o yüzden bu sefer büyük oynamasını istiyoruz. 10 milyona Quaresmayı almak, 8,5'a tabatayı, 10 milyona Volkan Şeni, 15 milyona Krasiçi almaktan daha risksiz bir hamledir. Hele İsmail Köybaşı, M. Topuz gibi transferlerden çok daha ehvendir. Zaten risksiz olsa, Messi-Ronaldo gibi ancak rüyamızda ya da fotomaçta görürdük. Qaresmanın ölüsü 10 asist yapar kanımca, Tello ve Bobo dışında 10 asist yapmış oyuncumuz var mı sergenden-tümerden beri? | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Hayatta hersey risktir.Ama eger kumar konusuna hakimsen bilecegin gibi kumarbazlar kumari minimum riskle oynar. Ernst ise tamamen yanlis ornek.Her futbolcunun mevkiisi geregi gorevi ayridir.Onliberonun attigi gol ekstradir.Ernst gibi onlinero oynayan Gattunso,Yaya Toure yada Assuncao da cok az gol atan adamlar.Bu adamlarin degerlendirmeleri onlibero mevkiindeki top kesme,rakibin oyununu bozma,top kabi gibi kistaslar baz alinarak yapilir.Hucuma katkilari,attiklari goller ya da asistleri ekstra kabul edilir. Kumari minimum riskle oynamak buyuk kumarbazlarin becerisidir.Bu lafi Futbola uyarlarsak iyi teknikdirektor ve iyi yonetici az riskli ve yetenekli futbolcu alir.Buda illa Ernst,Fink,Ekrem degil Kallstrom,Gignac,Petrov v.s. olabilir. Keitanin verimi ise tam bir kaos.Keita ayni Q7 gibi takima degil kendine oynayan takimin rahatladigi maclarda sovunu,asistini yada golunu yapabilen futbolcu tipi.Yattara da benzer ornek. Kisaca bunlar arsa futbolcusudur.Modern futbolda yeri yoktur.
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Buraya geçen gün yazmıştım, tekrar edeyim. Elimizde Quaresmadan daha iyi bir yabancı yoksa Quaresma doğru tercihtir. Üst düzey oynar veya oynamaz onu bilemem ve kimsede bilemez. Zaten adam üst düzey oynuyor olsa onu Türkiyeye kimse getiremezdi. Ben daha basit bakıyorum olaya, Kartal Yuvasına girdiğimde, forma alıp arkasına yazdıracak futbolcu ismi bulamıyorum. Ama Quaresma yazdırırken büyük keyif alacağım. Hatta büyük ihtimalle sıra bekleyeceğim. Yani biz böyle bir adamı özlemişiz. Tribüne renk getiren, sahada her an herşeyi yapacak bir futbolcuya hasret kalmışız. O yüzden Quaresma alabileceklerimizin en başında geliyor. Umarım alabiliriz...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Ben biktim artik 3. sinif yabancilardan.. Quaresmaya ne Interde ne Barcelonada gercek anlamda sans tanindi.. Suan Inter sadece defansi dusunen bir yapiya sahip oldugu icin Quaresma yedekte, Besiktasta eger Denizli seneye yine 9 defansla oynayacaksa bende derimki ozaman bosa gelmesin Quaresma.. Bu lige Quaresmanin olusu yeter.. Futbolun sov oldugun unuttun Fink gibi, Holosko gibi duz futbolculari izleye izleye.. Delgado maclari guzellestiriyordu, birde quaresmayi dusunsene??
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Ben yildiz alincaksa baska adam alinsin diyorum.Sen tabata kalsin anliyorsun. Quaresma problemli bir adam.Bana sadece sunun cevabini ver.Batuhani kazanamamis bu yonetim ve teknik kadronun Morinhonun kazanamadigi Q7 yi futbola dondurecegine ihtimal veriyorumsun?Barca ve Inter kurmaylari futbolcularinin degerini bilemeyecek kadar salak adamlarmi? 3. sinif yabancilardan bende biktim.Delgado gibi,Bobo gibi siradan futbolculardan kesinlikle kurtulmaliyiz.
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |