![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Allahim yanina geliyorum Adam resmen ciddi ciddi geliyor ![]()
__________________ Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. ! | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben google ile tercume ettirdim, besiktas a gelmek istiyorum dememis, sadece, benimle ilgileniyorlar, ve bu ilgi icn tesekkur ederim demis...
__________________ Rustu Ridvan Ibrahim Ferrari Ismail Quaresma Ernst Necip Volkan Bobo Nihat | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | imzayi atmadan bu transfer bence hayal ötesi bisey | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Q7'ye Lan oğlum bi gel sen, Atatürk havaalanında o coşkuyu bi gör, imza törenini gör, inönü mabedinde adeta ibadete gelenleri gör, o gürültüde hakemin düdüğünü bile duyma, gollerden sonraki coşkuyu gör, hisset bi bunları bak bakalım dünyanın en büyük bağımlılığı, dünyanın en büyük aşkı neymiş gör o zaman. Bi gel 2 dakkalığına... Bence gelecek ve görecek..sonra mı, bağımlı olacak | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2010 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Arkadaşlar, kendinizi kandırmayın . Adam geliyorum falan demedi .. Ben bizim basından değil yabancı basından takip ediyorum, quaresmanın dediği tek şey var .. "Teklifiniz için teşekkürler, Türkiye'de oynamayı asla düşünmüyorum . Şu an için istediğim tek yer İspanya, ben ve ailem için" Adam Türkiye'yi kesinlikle düşünmüyor .. Ama tabi siz yinede gelicekmiş gibi umutlanabilirsiniz .. Umut fakirin ekmeği demiş Cem Karaca
__________________ İhtiyatla bekleyenler Tam zamanında ödüllendirilecekler Artık bekleyiş sona geldi Efsane için kulaklarınızı dört açın RAMMSTEIN Ein Weg Ein Ziel Ein Motiv | ||
| | |
| | #7 | ||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | gelmiyecek bu adam baksanıza eşi sorun çıkartıyor yatar bu iş .. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ben yazılanı google translate de baktım yarım yumalakta olsa anlaşılıyor.Beşiktaş için; "Ben de çok istedim. Ben, ilgi için teşekkür ederiz ama benim yöneticisi ile." Yani burdan şu anlaşılıyor bende çok istiyorum ilgileri için teşekkür ederim ama durum menajerime bağlı. Yani adam asla gelmem felan demiyor.Hatta çok istiyor! Konu brk06 tarafından (23-05-2010 Saat 14:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #9 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Quaresma ile ilgili konular yorumlar ve haberler tek başlık altında paylaşılacaktır. Yeni konu açmayınız.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #10 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ÇARŞAMBA`YA AZ KALDI Q7 NERDE? Quaresma transferini bitirmek için İtalya`ya giden başkan Yıldırım Demirören ve Serdal Adalı`nın Quaresma ve menajeri ile yaptığı ilk görüşmenin çok olumlu geçtiği Çarşamba günü yapılacak son görüşmenin ardından transferin kesin olarak biteceği öğrenildi... Portekiz basınına da açıklamalarda bulunan Q7 lakaplı Ricardo Quaresma oraya dönme düşüncem yok,Türkiye`den çok ciddi bir teklif aldım ve bu teklifi değerlendireceğim demeside,İtalyan ve Portekiz basının da futbolcunun Beşiktaş ile kesin anlaştığı yorumlarını beraberinde getirdi.. Avrupa basının da çıkan haberleri ilettiğimiz Beşiktaş yönetimi,ilk görüşmenin çok olumlu geçtiğini ama son sözlerin çarşamba günü söyleyeneceğini belirtmesi ise kulisler de transferin kesin olarak bittiği şeklinde yorumlanıyor.. Portekiz Futbolunun yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri olarak gösterilen Ricardo Quaresma`nın Beşiktaş ile anlaşmasının ardından Başkan Demirören`in özel uçağı ile İstanbul`a getireleceği gelen haberler arasında... - HABER1903 -
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |