![]() |
bekleyip göreceğiz (bunu demekten nefret ediyorum) |
galiba 23 maçta 2 gol 2 asist yapmış.anlamadım çok mu aramış bizimkiler bu adamı?geçen sene de beleş diye fink i aldılar sonuç ortada işte.ucuz etin yahnisi yenmiyor hakkaten. |
ben bu sene kombine falan almıyorum arkadaş yeter bu yönetim bizi beyinsiz falan mı zannediyor ? bizden 10 kat daha fazla borcu olan galatasaray kalbur üstü oyuncuları rahatlıkla alabiliyor da biz bir tane çalım atmayı beceren kanat oyuncusu neden alamıyoruz ? transfer ettikleriş adam fink in sağ kanat oynayan versiyonu bu adamlarlamı şampiyon olacağız .... |
yaa bakın eger taktige gore alınan bir oyuncusuysa is yapar yanischuster gelecekse ve bu adamı alın dediyse is yapar ama 4-3-3 oynanacak taktikle bu adam is yapmaz ama 4-4-2 de is yapar bu kadar onyargılı olmayın |
sağ bek olarak mı alınıyor sağ açık olarak mı alınıyor önce onu bilmek lazım.sağbek için ideal ama açık oynıcaksa vasat transfer olur. |
ya ne sag bekinden bahsediyorsunuz adam sag bek degil sag kanat ( MR yani) |
Hilbert Beşiktaş'ta ! Beşiktaş`ın geçtiğimiz günlerde borsaya bildirdiği Alman futbolcu Roberto Hilbert`in Beşiktaş`lı yöneticilerle her konuda anlaşarak ön sözleşmeyi imzaladığı öğrenildi. Hilbert`in önümüzdeki günlerde İstanbul`a gelip resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi. Stuttgart`tan transfer edilen Alman oyuncu 23 Haziran`da başlayacak olan ilk hazırlık kampında yer alacak. - HABER1903 - |
Hayırlı Uğurlu Olsun. |
Ben Bu Transfer İçin Olumlu Düşünüyorum Hilbert'i Çok Seveceğiz Diye Düşünüyorum . |
hayırlı olsun... |
Türkiye`de Saat: 14:28 . |