![]() |
haydi hayırlısı olsun gordon gitti hilbert geldi hilbertin büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum . |
hakikaten,Gordon ve Hilbert birbirinin aynıdır zaten... |
haber1903 müthiş bi habercilik başarısına imza atmış yine ntvsporun 4 gün önce yaptığı haber Beşiktaş Hilbert ile anlaştı - Futbol- NTVSpor |
Alıntı:
|
bakın ben anlatayım adam ne bir beki ne de winger adam tam sag kanat yani mr sizi forumda da yer alan hilbert analizini okumaya yönlendirebilirim cunku onunn kadar iyi acıklayamayız |
Bekleyip görecegiz... |
Ben bu adamı sağ açık diyi hatırlıyorum.Kii bence oyuncuya ihtiyacımız olduğu bir mevkii sağ kanat. Yerinde bir transfer olduğu görüşündeyim. Hayırlı olsun İşin sevindiğim diğer tarafı yönetimimizin bu transferi aylar önceden belirlemiş olması. Umarım bu transfer sezonunda bir tabata skandalı daha yaşamayız. |
Alıntı:
|
Evet rıdvanla is yapar ama toramanla da cok defansif bir sag kanat olur. böyle bir durumda macı sol kanata yıkmamız gerekebilir. q7 ve ismail kısmı da cunku sag tarafın aksine acaip ofansif olacak |
yerinde bir transfer .eğer alman futbol ligini izleyen arkadaşlar yorumlarını samimice söylese bu adamı nasıl çok sıradan bir futbolcu olduğunu söylüyorlar.adam çok dinamik çok hızlı bence burda holosko düşünsün bu adam holoskoyu yedek bırakcak.zaman la görün. |
Türkiye`de Saat: 09:22 . |