![]() |
Elimizde Bobo ar Nihat forvet holosko forvet bunlar istenilen perofrması sergiledikleri sürece çokta zorunlu değil forvet transferi öncelikle guti alınmalı forvet olsada olur olmasada olur olursa iyi olur tabi abai zorunlu değil. |
benim basim dönmeye basladi :) |
Altidore müthiş olur |
Guti-Raul Tartışmaları Gerçekten yıllardır hiç yaşamadığımız kadar heyecanlı ve keyifli günler geçiriyoruz. Beşiktaş'ım manşetlerden düşmüyor. Hep en tepede. Ne kadar hasretmişiz buna. Yönetim bu defa çok doğru bir yol izliyor. Hastalık doğru teşhis edildi. Tedaviye hemen başlandı ve çok da doğru bir tedavi uygulanıyor. Kanat istedik en kralı geldi. Orta saha dedik en kralı gelmek üzere. Santrafor dedik onun gelmeside an meselesi. Bravo yönetim. Tebrikler. Bugünlerde çok mutluyum çok.. |
Sinan Engin Gibi Bir Kan Emiciden Kurtulduk . Onun Yerine Bu İşi Bilen İşin Ehli İnsan Serdal Adalı Ve Cengiz Zülfikaroğlu Geldi Onların Sayesinde Başkanda Doğru İşlerin Altına İmza Atmaya Başladı Bu İki İnsana Yaptıkları Ve Yapacakları Güzel İşler İçin Bir Kez Daha Teşekkür Ediyorum . |
günü kurtarmak için alınan topçular ,ayrıca çokda pahalılar ...bu yönden hatalı buluyorum ama isim ve kalite olarak çok iyiler beşiktaşa çok ey katacaklardır.. bu dönemde ilerisi için günü kurtarmak bjk adına bence en doğru yol gibi görünüyor ..bu dönemlerde oturmuş bi kadro iyi bi sistem kurulursa ileriki dönemler bu işleyen sisteme altyapıdan veya daha ucuz transferler yapılabilinir... |
Raul kesinlikle gelmeyecek ama diğer transferlerimiz çok iyi ;) |
Raul u Schalke de istiyor... |
Raul eğer bi seçim yaparsa inanın Beşiktaş'ı seçer ama ben Raul'ün ya Madrid'de kalacağını eğer kalmaz ise Katar'a falan gideceğini düşünüyorum. |
Guti Transferi hakkında yeni konu açmayın mevcut konu ile birleştirilecektir. |
Son Dakika...Guti, Yarın İstanbul'da! Önceki gün Madrid’e giden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, teknik direktör Schuster’in ısrarla istediği Guti transferi şu sıralarda bitirmek üzere. http://holigan.com.tr/images/2010_07...10-07-14_m.jpg Başkan Yıldırım Demirören, “Kulübünden serbesttir yazısını almak için bekliyorum. Akşam saatlerine kadar bu işlemi de tamamlayacağım” dedi. İspanyol futbolcu büyük bir ihtimalle yarın sabah Demirören’in özel uçağıyla Madrid’den İstanbul’a yola çıkacak. İSTANBUL / DHA |
Guti Transferi Zaten Daha Önce Bitmişti Önemli Olan Gelecek Golcü Futbolcuyla Anlaşılması . |
geçen sene forveti beslicek oyuncu sıkıntısı çektiğimiz için az gol atmıştık guti gelirse bu sıkıntı çözülecektir ve BOBO daha çok gol atıcaktır. |
Demirörenin Guti kalkar iyice artık :D |
Raul gelirse yıllık çok para ister bence gerek yok Altidore gerçekten alınabiliyorsa alınsın belki hull city de iyi bir performans göstermemiş olabilir ama Türkiye ligi için çok uygun bir oyuncu. |
inşallah :) |
Alıntı:
|
Altidore ismi çok da imkansız değil bence Dünya Kupası nda az çok parladı tamam ama hala 1. sınıf takımların ilgisini çektiğini düşünmüoyrum çünkü geçen sene takımında güzel bir istatistik tutturduğu söylenemez. Ama bizim takım yapımız ve lig yapımız açısından çok faydalı olur Altidore da umarım ciddi adımlar atılır. |
Bizimkiler coştu :D |
Reyes'in Golcü oldugunu, Kim Neresinden uyduruyo onu bilmiyorum ? |
sinan engin gelişen transfer olaylarını o kadar kıskanmışki televizyon programından beşiktaş borç bataklığına sürükleniyor diye bağırıyor...güzel işler yapılıyor beşiktaşımızda... |
Bu sene... İnşallah:):) |
Yönetimi geldiğinden beri ilk defa bu kadar takdir ediyorum...Gerçekten büyük iş başardılar, iyi bir teknik adam ve sonrasında iyi bir takım kurmak için çabaladılar, Guti ve Raul gibi isimlerde gelirse bunu tam anlamıyla başaracaklar...Bravo yönetime, sezon içinde sorunlar çıkmaz, para konuları canımızı sıkmaz inş... |
herkes söz verdiği gibi forma kombine alırsa her sene böyle transferler görürüs ama hem iyi transfer isteyip hem bilet fiyatlarından,kombinelerden şikayet edersek o gelsin şu kadar forma alıcam bu gelsin şu kadar alacam diyerek sallayıpta geldiği zaman bişi yapmassak sonra gene biz haklıymışız gibi başkana yok kulübü borç batağına soktun yok millet onu alırken bize bu geldi diye ağlar dururuz işin özeti bütün herşey taraftara bağlı sadece ben bunu istiyorum diyerek bağırarak olmaz bizde bu takımı seviyorsak ona göre bizimde sorumluluklarımız var |
Raul yerine altidore gelsin..Tam bizim aradıgımız tip santrafor...sonra 1-2 yıl transfer yapılmasada olur bu takım ligi supurur her turlu |
Haberi bekliyoruz artık :) |
Alıntı:
|
bu sne bütün kupaları toplayıcaz (: |
vikingur maçından sonra açıklanır diye tahmin ediyorum? |
çok güzel işler yapıyor yönetim ama Taraftar olarak sabretmeliyiz başarı bir anda gelmiyor bunu hepimiz biliyoruz .. Raul konusunda bende tereddütlüyüm ama bir umut bekliyoruz ..gutinin oldugu takımda raul çok iş yapar . |
Arkadaşlar bencede bu gece açıklanır diye düşünüyorum hadi hayırlısı |
Flaş... Flaş... Guti Beşiktaş'ta Yıldırım Demirören, teknik direktör Schuster`in ısrarla istediği Guti transferini bitirdi. Özel uçağı ile İspanya'ya giden başkan Demirören hem yıldız futbolcuyu hem de menajerini ikna etti... Madrid'de gerçekleşen buluşmada kesenin ağzını iyice açan Demirören, masadan "Guti ile" kalktı Ve Beşiktaş'ın bir rüyası daha gerçek oldu... Kartal, uzun süredir gündemden düşmeyen Jose Maria Gutierrez Hernandez transferinde de mutlu sona ulaştı. Quaresma'yı renklerine bağladıktan sonra tüm enerjisini İspanyol yıldız için harcayan siyah- beyazlılar, sonunda hem kendisini hem de menajeri Santos Marquez Gonzalez'i ikna etmeyi başardı. Filmleri aratmayacak bir gelişmelerin yaşandığı transfer hikayesi İspanya'nın başkenti Madrid'de sonlandı... ÖNCE İSTANBUL'U ARADI Yaşanan gelişmelerin ardından önceki gün özel uçağı ile İspanya'ya giden başkan Yıldırım Demirören, dün öğleden sonra da Madrid'de Guti ve menajeri Gonzalez ile buluştu. İstanbul'a bu transferi bitirmiş olarak dönmeyi arzulayan Demirören, sıkı pazarlıkların ardından istediğini aldı. Camiaya bir yıldız daha hediye etmek için kesenin ağzını açan başkan, görüşmelerin mutlu sonla tamamlanması üzerine ilk olarak İstanbul'u aradı, kurmaylarına müjdeyi verdi. GÖVDE GÖSTERİSİ Beşiktaş, yeni transferi Guti'ye perşembe günü İstanbul'a getirerek şov yapmayı planlıyor... Siyah-beyazlılar, İspanyol yıldız için Vikingur maçı öncesi şölen havasında bir imza töreni yapmaya hazırlanıyor. Quaresma transferinde olduğu gibi geniş katılımlı bir imza töreni tasarlayan yönetim, töreni gövde gösterisine dönüştürmenin hesaplarını yapıyor. KALECİ BİLE OLUR! İspanya'nın en önemli oyuncularından biri olan Guti, hemen her bölgede görev yapabiliyor. Futbola forvette başlayan yıldız oyuncu, ardından orta sahada görev aldı. Forvet arkası da oynayan Guti için, "Kaleci bile olur" yorumları yapılıyor. Kaynak : 1903haber Arkadaşlar inşallah kesin dogrudur kalb,m duracak yoksa varmı bilgisi olan saglam kaynakları olan yazsın lütfen |
İlk kez Demirören doğru yolu buldu gibi ... Büyük takım büyük futbolcularla olur .......... Takımda iki üç tane birinci sınıf futbolcu vardı , şimdi bu rakam 6-7 olacak gibi görünüyor , buda iyi bir hocayla başarı demek , başarı ne demek ? para demek , para ne demek ? daha büyük başarılar demek İnşallah |
geçen yıllarda Guti nin adının Beşiktaşla anılmasına bile inanamayacak durumdaydık Şimdi Guti tamam da , forvete kim alınacak , Gutiden daha büyüğünü isteriz gibi bir psikolojideyiz taraftar olarak. Demekki doğru işler yapılmaya başlanmış , oh bee büyük takım gibi olalım yıllar sonra |
Alıntı:
hiç bir yerde görmedim :/ bugün acıklanmaz yarın yada öbürgün,haftasonuna kadar gider bu iş . |
ntvspor açıkladı hayırlı olsun Guti Beşiktaş'ımızda:) |
Verdiğim Liste Tamamdır . Görevimi Tamamladım . Misyon Buraya Kadar . 1- Bernd Schuster 2- R. Quaresma 3- Guti Hernandez 1-1.5 Ay Önce Bu Listeyi Chatbox'ta Paylaştım . Hayırlısı Olsun . |
hepimize hayırlı olsunnnnn... |
hayırlı olsun guti geldi. ama gideceklerden kurtulamadık. bu kadar yabancıyı nereye koyacaz yaa. raul da gelir yarın ohh :D |
HERKESE HAYIRLI OLSUN |
Türkiye`de Saat: 09:56 . |